Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Απόψε η Φιλαρμονική Καλαβρύτων θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της, στην όμορφη Γουμένισσα

Απόψε η Φιλαρμονική Καλαβρύτων θα παρουσ...

Στην κεντρική πλατεία στις 21.00

Όπως, κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Δήμος Καλαβρύτων διοργανώνει πλήθος πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, στην γραφική πόλη των Καλαβρύτων και στις άλλες Τοπικές Κοινότητες, με γενικό τίτλο «Πολιτιστικός Αύγουστος 2014».

Κεντρικό ρόλο στις εκδηλώσεις θα έχει η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καλαβρύτων, η οποία πραγματοποιεί περιοδεία στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

Πρώτος σταθμός της Φιλαρμονικής, όπως αναφέρει το σάιτ kalavrytanews.gr, ήταν η όμορφη Κλειτορία όπου την περασμένη Παρασκευή 8 Αύγουστου 2014, στις 21.00 στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας, παρουσιάστηκε το καλοκαιρινό πρόγραμμα της μπάντας, που περιλαμβάνει μουσική από το κλασικό ρεπερτόριο, μουσική από τον κινηματογράφο, rock και pop επιτυχίες καθώς και γνωστές ελληνικές μελωδίες.

Σήμερα Τρίτη, 12 Αύγουστου 2014, η Φιλαρμονική του Δήμου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της, στην όμορφη Γουμένισσα Καλαβρύτων στην κεντρική πλατεία του χωριού. Η συναυλία θα αρχίσει στις 21.00.

Την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 και ώρα 18.00 στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμής για τους πεσόντες και αγωνισθέντες Καλαβρυτινούς στην Κύπρο, η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα στο χώρο της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων.

Το κέντρο των Καλαβρύτων θα είναι ο επόμενος σταθμός και στην καθιερωμένη Αυγουστιάτικη συναυλία, οι μουσικοί της μπάντας θα γεμίσουν με μελωδίες την κεντρική πλατεία της πόλης το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014. Η συναυλία θα αρχίσει στις 21.00.

Ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της Δημοτικής Φιλαρμονικής είναι τα Τριπόταμα (Ψωφίδα). Την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014, στην κεντρική και ιδιαίτερα γραφική πλατεία, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι με όχημα τους ήχους των πνευστών. Η συναυλία θα αρχίσει στις 21.00.

Θα ακολουθήσει η Δάφνη, όπου στο χώρο της πλατείας κάτω από το πανέμορφο κιόσκι, το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014, με ώρα έναρξης της συναυλίας στις 21.00, η Φιλαρμονική του Δήμου θα διασκεδάσει τους πιστούς και τους νέους ακροατές της από τη Δάφνη και την ευρύτερη περιοχή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View