Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Δύο επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρονται για την κατασκευή του Αυτοκινητοδρομίου - Λύθηκε και τυπικά η συνεργασία με τον στρατηγικό επενδυτή Γ. Μαρούλη

Πάτρα: Δύο επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρον...

Τι αποφασίστηκε στη χθεσινή Γενική Συνέλευση

Επικυρώθηκε και τυπικά χθες η λύση της συνεργασίας της Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας με τον μέχρι πρότινος στρατηγικό επενδυτή Γιάννη Μαρούλη. Στη διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης τροποποιήθηκε το καταστατικό και καταργήθηκε το άρθρο που προέβλεπε απαρτία τουλάχιστον 80% για οποιαδήποτε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας,

Το συγκεκριμένο όρο είχε θέσει ο κ. Μαρούλης  ω κάτοχος του21,14$ των μετοχών, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας, που είχε υπογράψει το 1999.

"Είμαστε πλέον ελεύθεροι να προχωρήσουμε σε διαπραγματεύσεις για την υλοποίηση της επένδυσης" είπε ο πρόεδρος της εταιρείας Ευάγγελος Φλωράτος, γράφει η Πελοπόννησος της Κυριακής.

Η απόφαση θα κοινοποιηθεί στον κ. Μαρούλη μέσω εξωδίκου.

Αναφερόμενος στο θέμα της κατασκευής ο κ. Φλωράτος είπε ότι έχει εκδηλωθεί ήδη ενδιαφέρον από την Ελλάδα, από εταιρεία που ενδιαφέρεται να μπει στο έργο και ως επενδυτής.

Επιπλέον ανέφερε ότι έχουν γίνει επαφές και με επενδυτές από το εξωτερικό, που φέρονται διατεθειμένοι να καλύψουν όλο τον δανεισμό με αντάλλαγμα το 67% των μετοχών του έργου.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά