Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτο: Διαβάστε την επιστολή που έστειλε τετράποδη φίλη στο thebest.gr!

Απίστευτο: Διαβάστε την επιστολή που έστ...

Πάω διακοπές στο ΚΥΝΟΒΙΟ

Αγαπητέ Άρη,

Βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο να σου στείλω κάποια νέα μου! Οι υποχρεώσεις της χρονιάς που πέρασε ήταν πολλές! Κάθε πρωί έπρεπε να πηγαίνω την Άννα στο σχολείο, μετά να γυρίσω σπίτι για να βγω βόλτα με τον παππού Φίλιππο, του αρέσει να πηγαίνουμε στην πλατεία δίπλα από το σπίτι και να καθόμαστε στο παγκάκι κάτω από το μεγάλο δέντρο.

Ξεχνιέται και πρέπει να τον τραβάω να γυρίσουμε σπίτι αφού το μωρό δεν τρώει αν δεν είμαι εγώ. 16:00 ακριβώς γυρίζει η Άννα και μάντεψε, έχει πάντα όρεξη για παιχνίδια 17:00 πρέπει να ετοιμάσω το τραπέζι μαζί με τη μαμά Τι να κάνεις; Οικογενειακά βάρη!

18:00 τρώω και μετά βγάζουμε βόλτα με τη μαμά το μωρό με το καρότσι. Όταν γυρίζουμε σπίτι συνήθως έχει επιστρέψει και ο μπαμπάς και καθόμαστε στη βεράντα και συζητάμε για καμιά ωρίτσα τουλάχιστον.

Ευτυχώς έχουν έρθει κάτι φίλοι των γονιών που έχουν παιδάκι στην ηλικία μου, τη Φρίντα και μένουν στο κάτω σπίτι. Κάθε βράδυ τρώμε όλοι μαζί. Αυτό είναι το πρόγραμμά μου, μόνο ένα μπάνιο έχω κάνει, άμα θες πίστεψε το! Ποιά εγώ, που δεν έβγαινα από τη θάλασσα!

Λοιπόν, τέλος, πρέπει να ξεκουραστώ, θα απαιτήσω να πάω διακοπές στο ΚΥΝΟΒΙΟ! Είχα πάει και το Πάσχα και πέρασα πολύ ωραία, έτρωγα, έπινα, έτρεχα, γάβγιζα και όσο ήθελα και γνώρισα και έναν Ελληνικό ποιμενικό την Κασσάνδρα! Μήπως θες να έρθεις μαζί μου;

http://kynovio.gr/

https://www.facebook.com/hotelkynovio

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις