Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Χρηματιστήριο: Χάνει και πάλι τις 1.200 μονάδες ο δείκτης

Χρηματιστήριο: Χάνει και πάλι τις 1.200 ...

Νευρικότητα στη συνεδρίαση

Σχετική νευρικότητα επικρατεί στην ελληνική αγορά, με το Γενικό Δείκτη να κυριαρχείται από τραπεζικές πιέσεις, λίγο πριν την προσπάθειά του -στην αρχή της συνεδρίασης- να αγγίξει εκ νέου τις 1.220 μονάδες. Η συναλλακτική δραστηριότητα αν και διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα, λόγω της σχετικής νευρικότητας παρατηρείται ελαφρώς «τσιμπημένη» σε σχέση με χτες. 

"Κλειδί" στην όλη κίνηση της αγοράς παραμένει η τραπεζική συμπεριφορά της ελληνικής αγοράς, που παρά την θετική έκπληξη της Παρασκευής και σήμερα -όπως και χτες- οι τράπεζες φαίνονται να ταλαντεύονται στην πιθανότητα πρόσθετων κεφαλαίων από την οκτωβριανή... βιοψία της ΕΚΤ και απ’ ό,τι εκτιμούν αναλυτές έτσι θα πορευτούμε μέχρι και τότε, εκτός κι αν βρεθούμε προ εκπλήξεων. 

Στα νέα που κυριαρχούν, σήμερα κατατίθεται στην βουλή η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, η οποία θα ξεκλειδώσει και την επόμενη υποδόση του 1 δισ. ευρώ.

Επιπλέον, στο Παρίσι μεταφέρεται ο επόμενος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ της Τρόικας και της Ελλάδας σχετικά με την πέμπτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος. Χρονικά αυτή τοποθετείται στις 3-5 Σεπτεμβρίου. Αναλυτές εκτιμούν ότι το όλο θέμα είναι διαδικαστικό και μεταξύ άλλων συμπίπτει και με τη ΔΕΘ στις 6 Σεπτεμβρίου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά