Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δυο εκατομμύρια ευρώ δίνει για τον Ρομπίνιο ο Ολυμπιακός

Δυο εκατομμύρια ευρώ δίνει για τον Ρομπί...

Κατέθεσε επίσημη πρόταση, λένε οι Ιταλοί

Έτοιμος για τη μεγάλη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού είναι ο Ολυμπιακός, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» τα δίνουν όλα για να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Μίλαν, Ρομπίνιο.

Η επιβεβαίωση της προσπάθειας που καταβάλλει ο Ολυμπιακός για τη μεγάλη μεταγραφή ήρθε από τα πλέον επίσημα χείλη των «ροσονέρι», καθώς ο αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι, τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 30χρονου ακραίου επιθετικού.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ιταλούς, οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν δύο εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Ρομπίνιο για να μετακομίσει στην Ελλάδα και ο διεθνής άσος με τη σπουδαία καριέρα βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Μάλιστα υπήρξε η πληροφορία ότι ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, ήταν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Μιλάνο για το θέμα της μεταγραφής του Ρομπίνιο. Η σημερινή μέρα αναμένεται κρίσιμη, καθώς ο βραζιλιάνος επιθετικός θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Μίλαν, προκειμένου να ανακοινώσει την απόφαση του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports