Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα- Μπάσκετ: Ο Απόλλωνας συγχαίρει Βασιλακόπουλο και Τσαγκρώνη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων

Πάτρα- Μπάσκετ: Ο Απόλλωνας συγχαίρει Βα...

Επιστολή Καραπάνου

Η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της ΕΟΚ, κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, και στον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας, κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη, για την επιτυχημένη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών της Κρήτης και την θετική αγωνιστική παρουσία της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών.

Στην επιστολή, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων Κώστας Καραπάνος, αναφέρονται τα εξής:

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα ειλικρινά μας συγχαρητήρια για την συνδρομή της ΕΟΚ στην διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων της Κρήτης και την επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε αυτή.

Ο απολογισμός είναι θετικός σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο, καθώς η Εθνική Νέων Ανδρών της Ελλάδας είχε να αντιμετωπίσει δυνατούς και ανταγωνιστικούς αντιπάλους, οι οποίοι διαθέτουν παίκτες με ταλέντο και αρκετό χρόνο συμμετοχής στα πρωταθλήματα που μετέχουν με τις ομάδες τους. Επίσης, πιστεύουμε ότι το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της Εθνικής μας έδειξαν χαρακτήρα σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης και ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντά τους, παρά τις ατυχίες και τις αντιξοότητες που τους παρουσιάστηκαν.

Παρακαλούμε να μεταβιβάσετε τα θερμά συγχαρητήρια της Διοίκησης του Απόλλωνα Πάτρας στους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας για την επιτυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports