Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τίτλοι τέλους για Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι: Πολύ κοντά στο διαζύγιο -Δεν φορούν καν τις βέρες τους

 Τίτλοι τέλους για Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι...

Οργιάζουν τα δημοσιεύματα

Μόνο με... θεϊκή παρέμβαση μπορεί να σωθεί η σχέση της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι σχολιάζει με νόημα η New York Post, η οποία, επικαλούμενη στενό φίλο του ζευγαριού, υποστηρίζει ότι έχουν περισσότερα από... 99 προβλήματα.

Για τα προβλήματα υπαίτιος φέρεται να είναι ο Τζέι Ζι, ωστόσο, είναι και εκείνος που καταβάλλει την περισσότερη προσπάθεια για να μην διαλυθεί η σχέση, ενώ, πρόσφατα είχε προσλάβει και συμβούλους γάμου για να ταξιδεύουν μαζί τους στην περιοδεία τους.

«Προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να χωρίσουν χωρίς να πάρουν διαζύγιο...Κάνουν μια τεράστια περιοδεία και έχουν ήδη πάρει ΄μπροστά' το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων», τόνισε στενός φίλος του ζευγαριού.

«Εάν δεν το έχετε προσέξει, δεν φορούν βέρες» υπογράμμισε ο συγκεκριμένος άνθρωπος που βρίσκεται στο περιβάλλον του ζευγαριού, λέγοντας ότι ήλπιζε πως η γέννηση της κόρης τους θα βελτίωνε την κατάσταση. Κάποια στιγμή τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα,όμως μετά από λίγο καιρό, τα προβλήματα επανήλθαν.

«ϟΈκαναν το κλασικό λάθος να νομίζουν ότι ένα παιδί μπορεί να αλλάξει τα πάντα και να αναθερμάνει τη σχέση όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε"» συμπλήρωσε.

Η Μπιγιονσέ διαψεύδει εδώ και καιρό τα σενάρια, ανεβάζοντας συνεχώς στα social media οικογενειακές φωτογραφίες, ενώ πριν από μερικές μέρες ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία τους από την κοινή τους περιοδεία "On The Run" και έγραψε : "To σόου "On the Run" είναι επικό γιατί η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι πραγματικά δεν έχουν ανταγωνισμό. Ο καθένας ξεχωριστά ως μονάδα είναι εντυπωσιακοί. Μαζί όμως ... είναι αξεπέραστο". Ωστόσο, όπως φαίνεται οι φήμες δεν λένε να κοπάσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight