Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην Πάτρα Συρακούσιοι ιστιοπλόοι

Στην Πάτρα Συρακούσιοι ιστιοπλόοι

Από τις 25 έως τις 27 Ιουλίου

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών με χαρά ενημερώνει ότι το ταξίδι των Συρακούσιων ιστιοπλόων μόλις ξεκίνησε με προορισμό την Κόρινθο. 11 σκάφη από 7 ομίλους της Νοτίου Ιταλίας (Lega Navale sez. Siracusa, L.N. Marzanemi, Palermo, Circolo Velico Ribellino, Stella Maris, Punta Ala, και I.N.I. Siracusa), με 50 περίπου ιστιοπλόους, αναμένονται να αφιχθούν στην Πάτρα στις 25/7 και να αναχωρήσουν στις 27/7.

Ένα ταξίδι που σχεδιάζεται εδώ και 3 χρόνια από Ιταλούς ιστιοπλόους, οι οποίοι θέλουν να είναι κάτι περισσότερο από απλοί επισκέπτες/τουρίστες. Αισθάνονται ότι συνδέονται με τον τόπο μας και με υπερηφάνεια δηλώνουν ότι οι Συρακούσες υπήρξαν αποικία των Κορινθίων και ότι αυτοί πρέπει να την επισκεφθούν από τον ίδιο δρόμο. Αυτόν τον δρόμο, τη θάλασσα δηλαδή (το Ιόνιο και την Αδριατική) που δεν μας χωρίζει τελικά. Μας ενώνει πολιτισμικά, οικονομικά και συναισθηματικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες www.ritornoacorinto.it

και στην Associazione Culturale Sportiva Ritorno a Corinto – via Pescara 8 – 96100 Siracusa – tel.+39.3391911927 – [email protected]

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports