Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τέλος ο Μάκης Πουνέντης από τον Λάμψη 92.3!

Τέλος ο Μάκης Πουνέντης από τον Λάμψη 92.3!

Αποχαιρέτησε σήμερα τους ακροατές του σταθμού, μέσα από την πρωινή του εκπομπή

Αιτία της αποχώρησης; Της παραίτησής του; Η διαφωνία του με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο που έχει το γενικό συντονισμό των ραδιοφώνων των Αττικών Εκδόσεων. Και αν δεν το πούμε διαφωνία ακριβώς, ας το ονομάσουμε διαφορετική ραδιοφωνική αντίληψη και... κοσμοθεωρία. Ο Μάκης Πουνέντης, ανέλαβε τον (πολύ) πεσμένο τότε Λάμψη 92.3, στις 2 Νοεμβρίου του 2012, λίγες μόλις μέρες, μετά την παραίτησή του από τη γενική διεύθυνση του Ρυθμού 94.9 και της δισκογραφικής Heaven, του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Μαζί του, τότε, πήρε από το ραδιόφωνο του Αμαρουσίου όλο το πρωινό team, δηλαδή τις ραδιοφωνικές παρτενέρ του στο πρωινό, Μαρία Μπεκατώρου και Μαρία Ηλιάκη. Επίσης και την Καίτη Φαρμάκη, η οποία έκανε το πρωινό-μεσημεριανό 10-2.

Στην πορεία έγιναν κι άλλες προσθήκες στο πρόγραμμα, όπως αυτή της Αθηναΐδας Νέγκα, της Κικής Μηλίδου, του Σωτήρη Σαμπάνη, του Γιάννη Σαρτζετάκη, του Νίκου Σουλιώτη κ.α. Σχεδόν ταυτόχρονα με την έλευση του Μάκη Πουνέντη στον Λάμψη 92.3, ανανεώθηκε ριζικά το image του σταθμού, με νέο λογότυπο, σποτάκια και site, τα οποία όμως παρέπεμπαν έμμεσα σε εκείνα του βασικού ανταγωνιστή πλέον, Ρυθμού 94.9. Όπως και όλο σχεδόν το πρόγραμμα, παρά την διαφορά που υπήρχε στο ανθρώπινο δυναμικό.

Ο Λάμψη άρχισε να τσιμπάει σιγά-σιγά κάποια ποσοστά στις ακροαματικότητες, φτάνοντας σταθερά πάνω από το 6%, ανταγωνιζόμενος τον «συγκάτοικο» κτιριακά, «Δρόμο 89.8» του Star Channel, με ανοδικές τάσεις.

Έκτοτε όμως, έλαβε χώρα πληθώρα αλλαγών στο πρόγραμμα του Λάμψη 92.3. Ο σταθμός άρχισε να πορεύεται από τα αποτελέσματα έρευνας.

Η σύνθεση του πρωινού, μέσα σε έναν χρόνο, άλλαξε πλήρως 2 φορές, αρχικά με την έλευση της Μαρίας Φραγκάκη και της Ελένης Τσολάκη, και στην πορεία με την αντικατάστασή τους από την Ελένη Μανουσάκη, την Κική Μηλίδου και την Ελευθερία Παντελιδάκη.

Από το απογευματινό 6-8 πέρασαν συνολικά 8(!) άτομα, συν τους αντικαταστάτες, το ίδιο χρονικό διάστημα. Ουκ ολίγες και οι μετακινήσεις στους «παλιούς» (Άννα-Μαρία Ψέμμα, Εύη Βισβάρδη, Δημήτρης Μηλιόγλου), σε όλες σχεδόν τις ζώνες και μέρες προγράμματος.

Στις μετέπειτα ακροαματικότητες, έμεινε σταθερά τελευταίος στην μάχη του ανταγωνισμού (μπροστά μόνο από τον ανύπαρκτο, ακόμα, Παρέα 104), φτάνοντας μέχρι την 17η θέση και το 5,4%.

Μετά και την αποχώρηση του Μάκη Πουνέντη, ο σταθμός μένει για δεύτερη φορά «ακέφαλος», από τότε που εξαγοράστηκε από τις Αττικές Εκδόσεις το 2010, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ψεματίκα και την ανάληψη της διεύθυνσής του, το μεσοδιάστημα, από τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Βέβαια, ο τελευταίος είναι αυτός που κρατάει το γενικό πρόσταγμα εκεί.

Και έχει την πλήρη κάλυψη, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight