Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Καμπάνες" σε 11 άτομα που έκλεβαν αυτοκίνητα από διάφορες περιοχές της χώρας

Πάτρα: "Καμπάνες" σε 11 άτομα ...

Συγγενείς των κατηγορουμένων έξω από τα δικαστήρια

Βαριές ποινές από 10 μέχρι 24 χρόνια επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε 11 κατηγορούμενους, ως εμπλεκόμενους σε κύκλωμα που έκλεβε αυτοκίνητα από διάφορες περιοχές της χώρας και τα πωλούσε μισοτιμής σε ενδιαφερόμενους.

Εξω από τα δικαστήρια, παρέμεναν συγγενείς των κατηγορουμένων, που προσπάθησαν να εισβάλουν στο Δικαστικό Μέγαρο για να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους για τις καθείρξεις, θεωρώντας τις υπερβολικές...

Στα σκαλιά τους Μεγάρου , όπως αναφέρει η Πελοπόννησος, είχε παραταχθεί αστυνομική δύναμη, προκειμένου να αποφευχθεί σύρραξη. Υπήρξε μάλιστα φόβος διακοπής της κυκλοφορίας της Γούναρη, λόγω του συγκεντρωμένου πλήθους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Η συγκεκριμένη ομάδα κατηγορείται ότι διέπραξε κλοπές στους Νομούς Ηλείας, Αχαΐας, Αττικής, Ευβοίας, Ηρακλείου, Αρκαδίας, Κυκλάδων, Αρτας, Αργολίδας και Κορινθίας. Οι δράστες έκλεβαν κυρίως φορτηγά συγκεκριμένης μάρκας και μοντέλου, τα οποία μετέφεραν αυθημερόν σε συνεργείο που διατηρεί 43χρονος στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής. Εκεί γινόταν παραποίηση των στοιχείων κυκλοφορίας και στη συνέχεια γινόταν μεταπώλησή τους.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά από την κλοπή ενός οχήματος στην Κλειτορία και ακολούθησαν διεξοδικές έρευνες της Ασφάλειας Πατρών. Εγινε άρση του απορρήτου των υπόπτων της κλοπής και αποκαλύφθηκε η μέθοδος δράσης τους.

Η οργάνωση αποτελείτο από είκοσι πέντε μέλη, η οποία είχε συσταθεί από τις αρχές του 2012 και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραττε ληστείες και κλοπές κατ' επάγγελμα και εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις