Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Μάριος Ανδριόπουλος και η αγαπημένη του Βασιλική Παναγοπούλου στο Λαμπίρι -Δείτε ΦΩΤΟ

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Μά...

Ο γάμος και η δεξίωση που ακολούθησε, περιελάμβανε πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους

Ένας ιδιαίτερα πρωτότυπος και ρομαντικός γάμος τελέστηκε στο γραφικό Λαμπίρι την περασμένη Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 πλάι στο κύμα, στον ιερό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου. Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Μάριος Α. Ανδριόπουλος, ιδιοκτήτης του Alternative shop στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου 54 και Κολοκοτρώνη στην Πάτρα και η αγαπημένη του Βασιλική Παναγοπούλου, Αρχιτέκτων.

Ο Μάριος Ανδριόπουλος είναι ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Ανδριόπουλου, δημιουργού του θεσμού του Φεστιβάλ Πάτρας -Θεσμός Αρχαίου Δράματος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Κουμπάροι των παιδιών ήταν ο Κώστας Κωστάκος και η Ελένη Παπαδοπούλου. Μετά το ιερό μυστήριο του γάμου, ακολούθησε δεξίωση με φαγητό και δροσερά coctail στο παραλιακό κτήμα Παναγιωτόπουλου όπου το κέφι ήταν πολύ μεγάλο.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο γαμήλιο πάρτι ήταν μοναδική χάρη και στην μουσική από αγαπημένες παλιές ταινίες των 70΄s του Κλέαρχου Κονιτσιώτη και την προσεγμένη vintage διακόσμηση με βασιλικούς στα τραπέζια των καλεσμένων που δεν ξεπέρασαν τους εκατόν πενήντα, κυρίως συγγενείς και στενοί φίλοι.

Επίσης δεν έλειψαν και οι ωραίες εκπλήξεις όπως ένα πρωτότυπο αναμνηστικό δώρο που είχαν ετοιμάσει οι νεόνυμφοι και έφερε πλατιά χαμόγελα στα πρόσωπα των καλεσμένων. Το δώρο έδειχνε τους νεόνυμφους Μάριο Ανδριόπουλο και Βασιλική Παναγοπούλου ως άλλους Γιάννη Βόγλη και Ανν Λόμπεργκ από την θρυλική καλοκαιρινή ταινία «Κορίτσια στον ήλιο» του Βασίλη Γεωργιάδη με την μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου!

Στις φωτό λοιπόν που εξασφάλισε το thebest.gr, μπορείτε να δείτε τόσο τις μπομπονιέρες και το δώρο CD που προσφέρθηκε στους καλεσμένους από το εξώφυλλο της ταινίας «Κορίτσια στον Ήλιο» αλλά με τα πρόσωπα των γεμάτων χαρά νεόνυμφων, την λίστα με τα coctail, το αυτοκίνητο μάρκας ford, χρονολογίας 1929 με το οποίο έφτασε η νύφη στην εκκλησία, τις προσκλήσεις και τα gadget του γάμου.

Όλα τα είχαν φτιάξει ο Μάριος και η Βασιλική που έλαμπαν από ευτυχία, με τις πρωτότυπες ιδέες και τα χέρια τους και με την βοήθεια της διακοσμήτριας Τασίας Νικολακοπούλου που είχε αναλάβει τον στολισμό της εκκλησίας και προσέθεσε τις δικές της retro πινελιές.

Ήταν μία πολύ όμορφη καλοκαιρινή βραδιά που την χάρηκαν τόσο τα παιδιά που ένωσαν τις ζωές τους όσο και οι καλεσμένοι.

Αδελφός του Μάριου Ανδριόπουλου είναι ο Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος που έχει πλέον αναλάβει μετά την εκδημία του πατέρα τους Ανδρέα Ανδριόπουλου, την καλλιτεχνική ευθύνη και διαχείριση του Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ που διοργανώνεται ανελλειπώς από το 1981.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight