Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νατάσα Ράγιου: "H πρωτιά στην Αχαΐα, η μεγαλύτερη επιβράβευση στις Ευρωεκλογές'

Νατάσα Ράγιου: "H πρωτιά στην Αχαΐα...

Το "ευχαριστώ" της Νατάσας Ράγιου

Δημόσιο ευχαριστώ στους αχαιούς που την τίμησαν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές απευθύνει η Νατάσα Ράγιου. Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής: "Θέλω να απευθύνω στους συμπατριώτες μου Αχαιούς ένα τεράστιο ευχαριστώ, που  πηγάζει από το πιο βαθύ και ειλικρινές μέρος της καρδιάς μου, για την πρωτιά που μου χάρισαν στις Ευρωεκλογές.

Από τους 101.472   ψήφους που έλαβα στην Επικράτεια και  που με κατέταξαν στην ένατη θέση, ανάμεσα σε σαράντα δυο προσωπικότητες, οι 8.045 σταυροί  της Αχαΐας  είναι οι πιο πολύτιμοι.

Η στήριξη σας στον πρόσφατο αγώνα μου, με τιμά και με συγκινεί. Γιατί, εκτός των άλλων, δείχνει την αναγνώριση της μέχρι τώρα έντιμης και σταθερής πορείας και προσφοράς  μου στην  ιδιαίτερη πατρίδα μου.

Ο ελάχιστος χρόνος των είκοσι ημερών που είχα στην διάθεση μου να  επισκεφθώ όλη την Ελλάδα, μετά την πρόταση του Πρωθυπουργού  να συμμετάσχω στο Ευρωψηφοδέλτιο, δεν  άφησε  περιθώρια προσωπικής επαφής. Και αυτό είναι που  δίνει στην ψήφο σας ιδιαίτερη βαρύτητα,  αφού επιβραβεύσατε αυτοβούλως την ενεργή παρουσία  μου στα δημόσια δρώμενα του τόπου μας τα τελευταία χρόνια .

Ξέρετε ότι δεν  σταμάτησα ποτέ να είμαι παρούσα σε κάθε αίτημα των Αχαιών, στην Πάτρα, στην Αιγιάλεια, στην Δυτική Αχαΐα, στα Καλάβρυτα,  στον  Ερύμανθο. Το χρέος μου προς την Αχαΐα  είναι  τόσο  μεγάλο όσο και η  τιμή που της αξίζει .

Η πρωτοκαθεδρία στο αποτέλεσμα της 25ης Μαΐου στην εκλογική μας περιφέρεια, είναι για μένα σημαντική παρακαταθήκη και επιπλέον ευθύνη γιατί όπως έλεγε ο Χένρυ Κίσινγκερ «κάθε επιτυχία απλά εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για ένα πιο δύσκολο πρόβλημα».

Η αντοχή μου και το πείσμα μου για έντιμη πολιτική σε μια περήφανη Ελλάδα, θα είναι πάντα ανάλογη της δικής σας εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου.

Εμάς δεν μας ενώνουν ούτε οι θέσεις ούτε τα αξιώματα αλλά η ξεκάθαρη ματιά και η αμοιβαία αγάπη.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς !"

 

Νατάσα Ράγιου-Μεντζελοπούλου

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις