Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βενετσάνα Κυριαζοπούλου στο thebest.gr: "Απόλυτα σύννομη η εκλογική διαδικασία" - Προτεραιότητα για τη νέα Πρύτανη η διασφάλιση των θέσεων των υπαλλήλων

Βενετσάνα Κυριαζοπούλου στο thebest.gr: ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Έτοιμη για λίγα λόγια και πολλή δουλειά η νέα Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών

Η Βενετσάνα Κυριαζοπούλου εξελέγη χθες η πρώτη γυναίκα Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών και εμφανίζεται έτοιμη για λίγα λόγια και περισσότερη δουλειά. Μιλώντας στο thebest.gr στον απόηχο της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας η κ. Κυριαζοπούλου είπε: "Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε με τους συνεργάτες μου να κάνουμε πράξη τα περισσότερα από τα όσα έχουμε  στο πρόγραμμά μας, με σοβαρότητα, διαφάνεια και ισοπολιτεία"  και πρόσθεσε: "Στο Πανεπιστήμιο δεν υπάρχουν αδιέξοδα"

Η κυρία Κυριαζοπούλου αναγνωρίζει ότι πρόκειται χρονικά για μια δύσκολη συγκυρία για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και το Πανεπιστήμιο Πατρών, το οποίο έχει ανοιχτό και σε εξέλιξη το θέμα του κινδύνου απόλυσης διοικητικών υπαλλήλων.

"Θα προσπαθήσουμε μαζί με τον κ. Παναγιωτάκη (απερχόμενος Πρύτανης) να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα, προκειμένου να μην φύγουν υπάλληλοι. Τους χρειαζόμαστε".

Για τη διαδικασία των εκλογών και την πορεία προς την κάλπη η νέα Πρύτανης σχολίασε στο thebest.gr:

"Έγινε μια απόλυτα σύννομη διαδικασία. Όλοι οι υποψήφιοι γνώριζαν τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος και όταν τον γνωρίζεις σημαίνει ότι τον αποδέχεσαι", προσθέτοντας ότι αν υπάρχουν αδυναμίες θα έπρεπε ή να είχαν αντιμετωπιστεί ή να γίνει από δω και στο εξής προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση.

Η Βενετσάνα Κυριαζοπούλου αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου. Στις Πρυτανικές εκλογές αναδείχτηκε πρώτη με τρεις ψήφους διαφορά από τον συνυποψήφιό της Κωνσταντίνο Ραβάνη.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις