Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Aυστριακή Κοντσίτα έκλεψε την παράσταση σε φιλανθρωπικό γκαλά στην Βιέννη παρουσία του Μπιλ Κλίντον και του Ρίκι Μάρτιν - Δείτε Φωτό

H Aυστριακή Κοντσίτα  έκλεψε την παράστα...

Ο Ζαν Πολ Γκωτιέ είπε ότι λατρεύει το στυλ της drag queen τραγουδίστριας με το μούσι

Η 26χρονη νικήτρια της φετινής Eurovision Conchita Wurst από την Αυστρία πρωτοστατεί εδώ και περίπου ένα μήνα στα διεθνή μίντια.

Το περασμένο Σάββατο 31 Μαίου 2014 η λαμπερή τραγουδίστρια με το μαύρο μούσι και το έντονο μακιγιάζ, ντυμένη αμπιγιέ με μία ασημί μακριά τουαλέτα και κρατώντας «χρυσό» μικρόφωνο, έκλεψε στην κυριολεξία το σώου και την παράσταση, σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Δημαρχείο της Βιέννης.

Επρόκειτο για το μεγαλύτερο charity - φιλανθρωπικό event, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα θεραπείας του AIDS. Ήταν το 20ο ετήσιο Life Ball gala, με έμφαση στην ιδιαιτερότητα. Η Κοντσίτα όπως έγραψαν ξένα ενημερωτικά σάιτ και εφημερίδες, ήταν το επίκεντρο της προσοχής και μαγνήτισε τα βλέμματα όταν ερμήνευσε το νικητήριο τραγούδι της φετινής Eurovision, την εξαιρετική μπαλάντα «Rise Like a Phoenix».

Το εισιτήριο για το gala έφτασε για τους VIP καλεσμένους τα 750 ευρώ (1,000 δολάρια). Η Κοντσίτα επισκίασε ακόμη και τον τέως Αμερικανό Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον που παρέστη στην φιλανθρωπική εκδήλωση, ο οποίος δήλωσε με χιούμορ «νιώθω να είμαι φτωχικά ντυμένος εδώ», βλέποντας τα εκατοντάδες φτερά και εξωτικά ντυσίματα των περισσοτέρων καλεσμένων που έφτασαν σε αριθμό τους 4.000!

Άλλοι διάσημοι συμμετέχοντες ήταν ο σούπερ σταρ της λάτιν χορευτικής μουσικής, ο δηλωμένος γκέι Ricky Martin και η Marcia Cross του σήριαλ "Desperate Housewifes", oι οποίοι παρουσίασαν μαζί ένα βραβείο στην φιλανθρωπική οργάνωση SWAP, που είναι εγκατεστημένη στην Κένυα της Αφρικής και φροντίζει για καθαρό, πόσιμο νερό στους κατοίκους.

«Η Conchita είναι μοναδική, φανταστική, η καλύτερη», δήλωσε με ενθουσιασμό ο Γάλλος σχεδιαστής Ζαν Πολ Γκωτιέ, προσθέτοντας ότι λατρεύει το στυλ της!

Η Κοντσίτα ήταν επίσης καλεσμένη και στην επίσημη δεξίωση που προηγήθηκε του γκαλά, την Παρασκευή το βράδυ στο Palais Liechtenstein.

Την ίδια ώρα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης δεν διστάζει να εκφράσει δημοσίως την άποψή του για την πολυσυζητημένη Conchita Wurst.

Μιλώντας στην Real Νews, ο καταξιωμένος ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά. «Όλο το παιχνίδι στη ζωή μας παίζεται στη δυνατότητα να σεβαστούμε τον άλλον ως άλλον. Ως διαφορετικό. Κι όμως, ο άνθρωπος, αν και η αιτία που του γεννά την επιθυμία είναι πάντα η ετερότητα του άλλου, παλεύει μια ζωή να τον κάνει ίδιον με τον εαυτό του. Ανέκαθεν πίστευα, ακόμη και όταν δεν κατόρθωνα να το κάνω πράξη στη ζωή μου, στον απόλυτο σεβασμό της διαφορετικότητας. Κάθε διαφορετική λοιπόν εικόνα είναι ευπρόσδεκτη, αν και θα έλεγα πως είμαι φίλος της προκλητικής επιδειξιομανίας».

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight