Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Viggo Mortensen δεν είναι… θαυμαστής της 2ης και 3ης συνέχειας του “Άρχοντα”

Ο Viggo Mortensen δεν είναι… θαυμαστής τ...

O Viggo Mortensen ήταν ένας σχετικά άγνωστος ηθοποιός πριν ο σκηνοθέτης Peter Jackson τον συμπεριλάβει στο cast της τριλογίας “Lord of the Rings”

O Viggo Mortensen ήταν ένας σχετικά άγνωστος ηθοποιός πριν ο σκηνοθέτης Peter Jackson τον συμπεριλάβει στο cast της τριλογίας “Lord of the Rings”, ωθώντας τον στην παγκόσμια φήμη. Ο Mortensen όμως φαίνεται ότι έχει ανάμικτα συναισθήματα για την κατάληξη της τριλογίας.

Σε νέα του συνέντευξη στο “The Telegraph”, ο Mortensen, που ενσάρκωσε τον Aragorn στην τριλογία, αποκάλυψε ότι η πρώτη ταινία με τίτλο “Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring” ήταν η αγαπημένη του. Ο ίδιος νιώθει ότι ο Jackson βασίστηκε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε στα CGI effects για τις επόμενες 2 ταινίες.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι η 1η ταινία, παρόλο που έχει επίσης αρκετά εφέ, είναι πιο άμεσα συνδεδεμένη με την πραγματικότητα. “Στην πρώτη ταινία, ναι, υπήρχε το Riverdell και η Mordor αλλά υπήρχε οργανική ύλη και πραγματικά τοπία και οι ηθοποιοί ερμήνευαν” είπε ο Mortensen “Η δεύτερη ταινία ήταν ήδη ‘παραφουσκωμένη’ για τα γούστα μου και η τρίτη γεμάτη ειδικά εφέ. Ό,τι υπήρχε διακριτικό στην πρώτη ταινία, χάθηκε στις δυο επόμενες. Και στις ταινίες του Hobbit αυτό έχει δεκαπλασιαστεί.”

Και οι τρεις ταινίες του LOTR ήταν υποψήφιες για το Oscar Καλύτερης Ταινίας αλλά μόνο η τρίτη, “Return of the King” απέσπασε το πολυπόθητο βραβείο. Επίσης, για αυτή την ταινία ο Peter Jackson βραβεύτηκε με το μοναδικό Oscar Σκηνοθεσίας της καριέρας του μέχρις στιγμής.

Το τελευταίο μέρος του Hobbit θα είναι στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος αυτού του χρόνου. Η πιο πρόσφατη ταινία του Mortensen, με τίτλο “The Two Faces of January” και συμπρωταγωνιστές τους Kirsten Dunst και Oscar Isaac, έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βερολίνου το Φεβρουάριο του 2014.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight