Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ηθοποιός Γιάννης Βόγλης εθεάθη με τη σύζυγο του Μιράντα το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα

Ο ηθοποιός Γιάννης Βόγλης εθεάθη με τη σ...

Ο αγαπητός ηθοποιός ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ηλιούπολης με τον συνδυασμό του Βασίλη Βαλασόπουλου που επανεξελέγη

Ο αγαπητός βετεράνος ηθοποιός Γιάννης Βόγλης που ως γνωστό είχε πριν από λίγα χρόνια διατελέσει καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με σημαντικό καλλιτεχνικό και διοικητικό έργο στην θητεία του, ήταν στην Πάτρα το περασμένο Σάββατο και το thebest.gr τον εντόπισε μαζί με την σύζυγο του Μιράντα Βόγλη στην οδό Αγίου Ανδρέου ενώ είχαν σταματήσει να πάρουν εφημερίδα στο Τhe Newsstand.

Ευγενής και προσηνής ο κ. Βόγλης επισκέπτεται συχνά την Πάτρα μιας κι εδώ ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο γιος του. Στον σύντομο διάλογο που είχαμε, ο κ. Βόγλης ενδιαφέρθηκε να μάθει για τις παραγωγές που ετοιμάζει αυτήν την περίοδο το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (του είπαμε για την προετοιμασία του «Φιλοκτήτη» που θα πάει και στην Επίδαυρο) ενώ μας είπε και για την κάθοδο του σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου «Πρώτα η Ηλιούπολη», στην Αθήνα.

Ο 55χρονος κ. Βαλασόπουλος επανεξελέγη στον χθεσινό β΄ γύρο των εκλογών και επικράτησε του αντιπάλου του Χρήστου Κοκοτίνη με ποσοστό 51,09%, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε τον 77χρονο θρύλο του Ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου Γιάννη Βόγλη σε καίριο πόστο επί των πολιτιστικών θεμάτων στον Δήμο της Ηλιούπολης.

Να θυμίσουμε ότι με τον κύριο Βαλασόπουλο εκτός από τον κ. Βόγλη, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο ηθοποιός Χρήστος Τριπόδης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight