Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο απόλυτος πανικός: Οταν μια αράχνη εισβάλει στη selfie δύο κοριτσιών

Ο απόλυτος πανικός: Οταν μια αράχνη εισβ...

Φοβήθηκαν... λίγο, όπως και να το κάνεις

Οι συνεχόμενες φωτογραφίες της 16χρονης Kirsty Middleton και της Jair Townsend δείχνουν κυρίως τον πανικό στα μάτια της πρώτης, η οποία εμφανώς τρομοκρατημένη αρχίζει να φωνάζει. Από την άλλη, η παράξενη, αρχικά, ψυχραιμία της Jair προβληματίζει, και αυτό γιατί η ίδια αποφάσισε να κάνει μία περίεργη φάρσα στη φίλη της.

Το σοκ που ακολούθησε ήταν μεγάλο, όπως αναφέρει στην Daily Mail η 16χρονη, αφού φαίνεται να φωνάζει κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης. Η ίδια σε συνέντευξη ανέφερε: «Δεν είχα ιδέα τι να κάνω, είχα παγώσει. Περίμενα να δω την αντίδραση της Jair, για το εάν η αράχνη ήταν αληθινή».

«Αποκάλυψε την πλάκα που μου είχε στήσει μετά την τελευταία selfie και έπειτα κοιτώντας τις φωτογραφίες στο κινητό γελάσαμε τόσο πολύ, που αποφάσισα να τις μοιραστώ με φίλους σε Facebook και Tumblr», δήλωσε σε δημοσιογράφους.

«Το γεγονός ότι έγιναν viral μέσα σε μία εβδομάδα ήταν απίστευτο, δεν φανταζόμουν ότι θα συνέβαινε», παραδέχεται η Kirsty, καθώς πέντε μόλις δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να κάνουν τις δύο αγαπημένες φίλες γνωστές στο Διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight