Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκδήλωση γις τις ειδικές διαταραχές λόγου και ομιλίας στο Επιμελητήριο Αχαίας αυτό το Σάββατο 10 Μαίου 2014

Εκδήλωση γις τις ειδικές διαταραχές λόγο...

Διοργανώνεται από τον Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων, Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ)

Στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας που είναι στις 11 Μαΐου, ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων, Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) διοργανώνει, αυτό το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, στο Μερόπειο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, ομιλίες ενημέρωσης αλλά και Ημερήσιο Συμβουλευτικό Σταθμό (σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα) για δωρεάν ατομικές συναντήσεις με επαγγελματίες λογοθεραπευτές, κατόπιν ραντεβού.

Φέτος, ο Συμβουλευτικός Σταθμός επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους να λάβουν συμβουλές και να ενημερωθούν πάνω σε θέματα λογοθεραπείας.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, θα έχει ως κεντρικό θέμα «Ειδικές αναπτυξιακές διαταραχές λόγου και ομιλίας». Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας το ερχόμενο Σάββατο και θα διαρκέσει από τις 10.30 το πρωί έως και τις 17.30 ενώ μετά θα ακολουθήσει δίωρη ομιλία έως και περίπου τις 19.30.

Όπως αναφέρεται, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να θέσουν στους λογοθεραπευτές ερωτήματα και προβληματισμούς πάνω σε θέματα λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας των παιδιών και επιπτώσεις στην καθημερινότητά τους (στην οικογένεια τους, στο σχολείο, την κοινωνικότητα, την αυτοεκτίμηση κ.α.), όσο και για θέματα που αφορούν σε προβλήματα λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας, φωνής και κατάποσης, σε ενήλικες. Στόχος της καμπάνιας και της όλης προσπάθειας του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων, Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) είναι η ενημέρωση του κοινού για το τι είναι η επιστήμη της λογοθεραπείας και πώς η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση μπορεί να αποκαταστήσει σοβαρές διαταραχές επικοινωνίας, λόγου, ομιλίας, φωνής, κ.α.. Φέτος, το θέμα των εκδηλώσεων είναι οι Ειδικές Αναπτυξιακές Διαταραχές Λόγου και Ομιλίας. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι διαταραχές άρθρωσης/φωνολογίας, διαταραχές εκφραστικού λόγου και οι διαταραχές αντίληψης του λόγου που εμφανίζονται κατά την ανάπτυξη των παιδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις