Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπαρτζώκας: «Ξέρουμε ότι μπορούμε»

Μπαρτζώκας: «Ξέρουμε ότι μπορούμε»

O Έλληνας τεχνικός δεν θεωρεί υποχρέωση των «ερυθρόλευκων» να κατακτούν κάθε χρόνο την Ευρωλίγκα

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να μειώσει σε 2-1 στη σειρά των πλέι οφ απέναντι στη Ρεάλ και να δώσει νέο ενδιαφέρον σε αυτό το ζεύγος της Ευρωλίγκας είναι ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια θα μας χρησιμεύσουν σαν οδηγός. Με μικρές αλλαγές στην τακτική, με τη βοήθεια του κόσμου μας, με καλή απόδοση και καλό ομαδικό παιχνίδι να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να ξαναπαίξουμε την Τετάρτη. Ξέρουμε ότι μπορούμε, όμως θέλει προσοχή στην ταχύτητα» υπογράμμισε.

Αναφορικά με την αστοχία της ομάδας του από τη γραμμή των βολών απάντησε ότι αυτό «έχει να κάνει με την πίεση αλλά και την προσωπική ικανότητα. Ο κάθε παίκτης οφείλει να το διαχειριστεί μόνος του, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις οι παρεμβάσεις από την ομάδα δεν λειτουργούν θετικά».

Ο Μπαρτζώκας υπογράμμισε την εκτίμηση που τρέφει για τον αντίπαλο προπονητή, Πάμπλο Λάσο, τονίζοντας πως «οι αριθμοί της Ρεάλ δείχνουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Έχει παίκτες με ταλέντο σε κάθε θέση και ο προπονητής τους χρησιμοποιεί ανάλογα με τις αρετές τους».

Όσο για τη συμμετοχή του Περπέρογλου; «Με ενημέρωσαν ότι θα κάνει προπόνηση σήμερα, αλλά είναι δύσκολο έως αδύνατο να παίξει αύριο. Ήταν ένα μήνα έξω και τώρα με την ίωση είναι φοβερά εξασθενημένος».

Σε κάθε περίπτωση, ο Έλληνας τεχνικός δεν θεωρεί υποχρέωση των «ερυθρόλευκων» να κατακτούν κάθε χρόνο την Ευρωλίγκα, αφού όπως είπε «ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ άλλη ομάδα. Ακόμη και η Ρεάλ έχει τόσα χρόνια να κατακτήσει τη διοργάνωση. Το παν είναι η διάρκεια και ο Ολυμπιακός είναι τα τελευταία χρόνια στο Top 10 των ευρωπαϊκών ομάδων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports