Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πρώτη θέση για τους άνδρες του Απόλλωνα

Πρώτη θέση για τους άνδρες του Απόλλωνα

Παρά την ήττα από τον Κόροιβο

"Γλυκιά" ήττα γνώρισε στο τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΠ η ανδρική βόλεϊ ομάδα του Απόλλωνα το βράδυ της Μ. Τετάρτης στην Αμαλιάδα από τον τοπικό Κόροιβο με 3-2 σετ, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα της έδρας για τους αγώνες των πλέι οφ για την άνοδο στην Α2 Εθνική.

Ο Απόλλων αγωνίσθηκε χωρίς δύο βασικά του στελέχη (Μπακούνης, Γαμβρέλης) και μέχρι να μπει στο ρυθμό του αγώνα βρέθηκε να χάνει με 2-0 (25-18, 25-12) σετ μετά από πολύ κακή εμφάνιση. Στο 3ο και στο 4ο σετ (23-25, 18-25) όμως οι παίκτες του Γιώργου Χριστόπουλου ανασυντάχθηκαν και ισοφάρισαν σε 2-2.

Το 5ο σετ ήταν για γερά νεύρα και κατέληξε στα χέρια των γηπεδούχων με 16-14 μετά και από ένα αμφισβητούμενο σφύριγμα (4 μπαλιές σε επίθεση του Κόγκα ενώ η μπάλα βρήκε στο μπλοκ).

Πλέον ξεκινά η ημιτελική φάση των πλέι οφ την Κυριακή 27/4/2014 με αντίπαλους τα ζευγάρια ΑΠΟΛΛΩΝ-ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και ΕΑΠ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Γκρουμούζας): Τσερεγκούνης, Τσαούσης, Σωτηρόπουλος, Μαρκούτσας, Παπαθεοδώρου, Μαυροειδής, Παναγιωτάρας Σ., Παναγιωτάρας Φ., Μπίκος, Αποστολόπουλος, Παναγιωτόπουλος (Λίμπερο), Μιχόπουλος (Λίμπερο)

ΑΠΟΛΛΩΝ (Χριστόπουλος): Βαλουξής, Γιαννόπουλος Σ., Γιαννόπουλος Ν., Ζωντανός, Μητρογιάννης, Γεωργακόπουλος (λίμπερο), Καρανικόλας, Θεοδωράκης, Παπαθανασόπουλος, Κουκουζέλης, Κόγκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports