Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Κόροιβος παίρνει τη θέση της Ξάνθης στην Α2

Ο Κόροιβος παίρνει τη θέση της Ξάνθης στην Α2
Κόντης Γιάννης

Ο Ν. Νικολόπουλος πρόεδρος της Ξάνθης, υποστήριξε πως από ηθικής πλευράς φρονιμότερο ήταν να ανέβει η Αμαλιάδα και όχι η ΕΑΠ

Η Ξάνθη αποσύρθηκε, οριστικά και αμετάκλητα, από τις διαπραγματεύσεις με την ΕΑΠ, ο Κόροιβος παίρνει τη θέση της στηνΑ2 και το θρίλερ των τελευταίων ημερών είχε… ευτυχισμένο φινάλε μόνο για την ομάδα της Αμαλιάδας, που κέρδισε τη μάχη.

Την Τρίτη θα μπουν οι τελικές υπογραφές, όμως πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Ο Νίκος Νικολόπουλος με βαριά καρδιά πήρε την απόφασή του. Παρότι τον "δένουν", συγγενικοί δεσμοί με την ΕΑΠ, παρότι ο ίδιος Πατρινός, παρότι θα συναντήσει ουκ ολίγες φορές τους ανθρώπους της ομάδας, παρότι η προσπάθεια του κ. Μανώλη Ρογδάκη ήταν συγκλονιστική, ο "ισχυρός άνδρας" της Ξάνθης δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

Οι άνθρωποι του Κοροίβου ήταν… μπροστά, παρότι φάνηκε κάποια στιγμή να τους προσπερνούν οι Πατρινοί. Δεν είμαστε στο μυαλό του κ. Νικολόπουλου, αλλά θα έπρεπε να ξαναγίνουν από μηδενική βάση μια σειρά διεργασίες (όπως για παράδειγμα οι Γενικές Συνελεύσεις των δύο συλλόγων), που από ένα σημείο και πέρα θα ήταν και εκτός χρονικών ορίων.

Κάτι η υπερπροσπάθεια των παραγόντων από την Αμαλιάδα, κάτι το γεγονός ότι την είχε ξαναπατήσει στο παρελθόν, κάτι το ένα, κάτι το άλλο, το αποτέλεσμα είναι πως ο κύβος ερίφη: Οι διαπραγματεύσεις με την ΕΑΠ διακόπηκαν, ο Κόροιβος παίρνει τη θέση της Ξάνθης στην Α2 και την Τρίτη όλα αυτά που γράφουμε θα πάρουν επίσημο χαρακτήρα.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ

Ο πρόεδρος της Ξάνθης, που είναι Αχαιός στην καταγωγή σήμερα πήρε και επίσημα θέση και μίλησε στο Ράδιο Γάμμα για τις εξελίξεις: «Αύριο θα υπογράψουμε τα χαρτιά τις συμφωνίας μας με την ομάδα του Κοροίβου. Με τους ανθρώπους της ΕΑΠ έκανα απλά μια κουβέντα δεν είχαμε ουσιαστικά συμφωνήσει… με συμβούλευσαν και οι συνεργάτες μου, πως από ηθικής πλευράς θα έπρεπε να προχωρήσει η συμφωνία με την ομάδα της Αμαλιάδας».

Ο πρόεδρος της Ξάνθης αποκάλυψε ακόμα και τις συζητήσεις που είχε κάνει και στο παρελθόν με τους ανθρώπους του Απόλλωνα και συγκεκριμένα τον κ. Μολφέτα, απλά και μόνο όμως ήταν μια κουβέντα σε θεωρητικό επίπεδο.

Είμαι λάτρης της ομάδας του Απόλλωνα και θα μπορούσε η Ξάνθη να μην δηλώσει καν συμμετοχή και έτσι να ανοίξει ο δρόμος για τον Απόλλωνα, όμως δεν θα μπορούσα να πάρω τέτοιο ρίσκο, ακόμα και στο ζήτημα με την ΕΑΠ εάν χρονικά δεν γινόταν να γίνει η συγχώνευση δεν θα μπορούσα να διακινδυνεύσω στο παραπέντε να μείνει η ομάδα πάλι στα χέρια όπως είχε γίνει στο παρελθόν με τα Γιάννενα».

Μάλιστα, ο κ. Νικολόπουλος τόνισε πως ο Μανώλης Ρογδάκης έκανε τα πάντα ώστε να παίξει Α2 η ΕΑΠ, ωστόσο δεν ευδοκίμησαν οι συνθήκες. Μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι επίσημα η αντίδραση της πλευράς της διοίκησης της «μελανόλευκης» ομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports