Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Δήμήτρης Πεφάνης σταματά τις συζητήσεις για συνεργασία με άλλους υπ. Δημάρχους Πατρέων - Εξηγεί τους λόγους της απόφασής του

Ο Δήμήτρης Πεφάνης σταματά τις συζητήσει...

"Παρεξηγήθηκαν οι προθέσεις μας"

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη "Νέα Αρχή" του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Πεφάνη επισημαίνονται τα εξής:

 

"Ο συνδυασμός ΝΕΑ ΑΡΧΗ, έχει ξεκάθαρες θέσεις και όραμα για την πόλη. Θεωρεί επίσης ότι οι ψευτοδημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αντιφάσκουν σοβαρά, πείθοντας ότι σκοπός τους είναι η αλλοίωση και ποδηγέτηση της συμπεριφοράς του εκλογικού σώματος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων κ. Δημήτρης Πεφάνης, ως γνωστόν καλής προαίρεσης, έχει συνομιλήσει μέχρι τώρα με τους κ.κ. Χριστόπουλο Κώστα, Παναγιωτόπουλο Ανδρέα, Οικονομόπουλο Νίκο, Τζουραμάνη Ανδρέα και Τζανάκο Νίκο. Βασικό μέρος της συζήτησης σε όλες τις συνομιλίες ήταν η ανταλλαγή απόψεων και ο πολιτικός πολιτισμός που πρέπει να υπηρετηθεί κατά την προεκλογική περίοδο.

Δυστυχώς, δεν ερμηνεύτηκε σωστά αυτή η πρόθεση, με αποτέλεσμα να παύσει τις συζητήσεις που από τούδε και στο εξής επρόκειτο να γίνουν και με τους υπόλοιπους υποψηφίους. Γενικά συνεργασίες δεν είναι εύκολο να προκύψουν κατά την στιγμή που η ΝΕΑ ΑΡΧΗ, έχει ολοκληρωμένο και επεξεργασμένο πρόγραμμα και το οποίο ήδη παρουσιάζεται τμηματικά μέσω θεματικών συνεντεύξεων, ενώ ελάχιστοι από τους υπόλοιπους συνδυασμούς έχουν αναφερθεί και όχι ολοκληρωμένα. Ο χρόνος αποδεικνύει ότι δεν επαρκεί να σχηματιστεί από άλλους πλήρες πρόγραμμα, που είναι απαραίτητη και μοναδική προϋπόθεση για διάλογο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγκλίσεις.

Ως εκ τούτου η ΝΕΑ ΑΡΧΗ προαναγγέλλει την Δευτέρα 31 Μαρτίου 12.30 το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στα γραφεία του συνδυασμού Φιλοποίμενος 28 5ος όροφος με θέμα την ανάπτυξη του τουρισμού. Την δε Τετάρτη 2 Απριλίου, επίσης στο ίδιος μέρος και ώρα, με θεματική συνέντευξη την πολιτική προστασία, όπου θα αναφερθεί κυρίως η επικινδυνότητα του 90% των σχολικών και άλλων δημοσίων κτηρίων. Την δε Τρίτη 8 Απριλίου στα γραφεία του συνδυασμού, θα γίνει στις 12.30 η παρουσίαση νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Ευχόμαστε και επιδιώκουμε επί των προτάσεων, να καταθέσουν προτάσεις και οι άλλοι συνδυασμοί γιατί τότε μόνο θα είμαστε όλοι χρήσιμοι για την πόλη."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις