Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ελπίδες: Νίκησαν την Τουρκία με εννέα παίκτες!

Ελπίδες: Νίκησαν την Τουρκία με εννέα παίκτες!

Βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 60΄

Μία... παλικαρίσια νίκη πέτυχε η εθνική Ελπίδων (U21), η οποία κέρδισε 2-1 την Τουρκία στην Κατερίνη, για τον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2015. Η ελληνική ομάδα, η οποία αγωνιζόταν με εννέα παίκες από το 25ο λεπτόν, βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 60΄, όμως κατάφερε να "γυρίσει" το ματς και να πάρει τη νίκη που την κρατάει "ζωντανή" στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Στο 9΄ η Τουρκία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσαγκιράν από τον Τριανταφυλλόπουλο, με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα. Λίγο αργότερα ο Μπάσαν ευστόχησε από τη "βούλα" και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 25΄ ο Κίτσιου αποβλήθηκε για σκληρό φάουλ στον Ερντογάν κι έτσι η Ελλάδα έμεινε με εννέα παίκτες.
Ομως, με ένα εκπληκτικό γκολ του Καρέλη στο 62΄ και ένα πλασέ του Μπουχαλάκη στο 89΄ ήρθαν τα... πάνω-κάτω και η Ελλάδα κέρδισε έναν αγώνα που έμοιαζε χαμένος.

Ετσι, στη βαθμολογία προηγείται η Πολωνία με 15 βαθμούς σε 7 αγώνες και ακολουθούν: Ελλάδα 12 (6αγ.), Τουρκία 10 (6αγ.), Σουηδία 10 (6αγ.), Μάλτα 0 (7αγ.). Οι πρώτοι και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι από τους 10 ομίλους παίρνουν το «εισιτήριο» για τα τα μπαράζ, για να προκριθούν επτά ομάδες στους τελικούς, συν τη διοργανώτρια Τσεχία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports