Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βίκυ Καγιά: «Βασανίστηκα, ταλαιπωρήθηκα, έκλαψα»

Βίκυ Καγιά: «Βασανίστηκα, ταλαιπωρήθηκα, έκλαψα»

Μίλησε για την εποχή που παρουσιάζε τον "Πρωινό Καφέ"

Για την τηλεόραση και για την εποχή που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ, μίλησε η Βίκυ Καγιά. Όπως είπα χαρακτηριστικά η όμορφη star:

«Στενοχωρήθηκα και ένιωσα πολύ βαθιά αδικημένη τότε. Γιατί μου ζήτησαν να κάνω κάτι για δύο μήνες, να το προσπαθήσω. Δεν βγήκα ποτέ να πω ότι «εγώ θα είμαι ή επόμενη Μενεγάκη» ή «εγώ θα βάλω το θρόνο μου στην πρωινή τηλεόραση και θα καθίσω εκεί για δεκαπέντε χρόνια». Υπήρχε μια μεταβατική περίοδος στον ΑΝΤΙ, μου ζήτησαν να το καλύψω, το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά και κέφι, σε μια περίοδο με πολλές αλλαγές στο κανάλι. Βασανίστηκα, ταλαιπωρήθηκα πολύ στον Πρωινό Καφέ, πάλευα μέρα-νύχτα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα, γιατί πού να ξέρω κι εγώ από αυτά. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δεχόμαστε την κριτική. Δεν κρύβω ότι έκλαψα, αλλά δεν το μετανιώνω, γιατί έμαθα πολλά. Και για το κύκλωμα, και για το σύστημα, και για την πρωινή ζώνη, και για το τι πραγματικά σημαίνει καθημερινή τηλεόραση. Γιατί πριν έκανα εβδομαδιαία πράγματα, προστατευμένα».

Για το αν τελικά πέτυχε ο Πρωινός Καφές τότε που τον παρουσίαζε, η Βίκυ Καγιά συμπληρώνει στην συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle:

«Πάρα πολλές ιδέες που προτείναμε μέσα από τον Καφέ αντιγράφονται ακόμη. Οπότε, δεν τα πήγαμε και τόσο άσχημα. Απλά κάθε καινούρια προσπάθεια έχει την πολύ κακή και την πολύ καλή της κριτική. Κι αυτά τα τρελά τρέιλερ, όπου γελούσαμε και τραγουδούσαμε, αλλά και το κομμάτι της μόδας και του lifetsyle, με τη γιόγκα και τις πιο εναλλακτικές προτάσεις, χαίρομαι που τα βλέπω ακόμη στις εκπομπές. Μέσα στις βρισιές που ακούσαμε, έμεινε και κάτι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight