Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημήτρης Πεφάνης: Οι εξελίξεις στην Παναχαϊκή πρέπει να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο

Δημήτρης Πεφάνης: Οι εξελίξεις στην Πανα...

Δήλωση του Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Δημήτρης Πεφάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την Παναχαϊκή:

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε αδρανείς αυτό που γίνεται σε βάρος της Παναχαϊκής. Το ζήτημα δεν είναι ένα αθώο ποδοσφαιρικό πρόβλημα, αλλά προκύπτει από ένα δομημένο παρασκήνιο με πολλές προεκτάσεις. Επειδή το ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό φαινόμενο που απασχολεί μεγάλο τμήμα του πληθυσμού και ψυχαγωγεί, εκτονώνει, διαπαιδαγωγεί ή στρεβλώνει, δεν μπορεί να μην ασχολείται κανένας πολιτικός φορέας με αυτό.

Βλέπουμε στην εποχή μας άτομα «αγνώστου» προελεύσεως και ιδιοτελών προθέσεων να ηγούνται και να εξελίσσονται σε εκφυλιστές, ιδίως της νεολαίας. Όλο το οικοδόμημα επίσης του ποδοσφαίρου, να μολύνεται και εν συνεχεία να μολύνει την κοινωνία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, που υπάρχουν δράστες, προφανώς υπάρχουν και θύματα. Πρώτο θύμα είναι η κοινωνία και για τα καθ’ ημάς και το σωματείο της πόλης μας η Παναχαϊκή.

Θεωρώ ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία να συζητήσει το θέμα σε αποκλειστική συνεδρίαση. Αυτή είναι η ελάχιστη υποχρέωση έναντι της αλήθειας της πόλης που έχει την τιμή εντός της να λειτουργεί ένας από τους παλαιότερους ελληνικούς συλλόγους, που ανέδειξε Ολυμπιονίκες και που το ποδοσφαιρικό της τμήμα χειροκροτήθηκε τον καιρό που κυρίως αποτελείτο από ποδοσφαιριστές της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις