Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Πανθρακικού

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Πανθρακικού

Ο «Δικέφαλος» επανήλθε στις επιτυχίες μετά τις δύο συνεχείς ήττες

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Πανθρακικού στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και ανέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη, την οποία προσωρινά είχε απωλέσει μετά την απογευματινή νίκη του Ατρόμητου επί της Ξάνθης.

Ο «Δικέφαλος» επανήλθε στις επιτυχίες μετά τις δύο συνεχείς ήττες στη Σούπερ Λίγκα από Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό, αν και στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν οι Θράκες που πρώτοι έφτασαν κοντά στο γκολ, με την προβολή του Ιγκόρ στο 2΄ να φεύγει άουτ και δύο λεπτά αργότερα ο Λάζαρ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τον ΠΑΟΚ, με ένα σουτ του Χούσεν έξω από την περιοχή (23΄) που έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση ο Αθανασιάδης, για να χάσει μία ακόμη καλή ευκαιρία στο 33΄ ο Στοχ, το σουτ του οποίου έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καλύτερο ρυθμό και τους γηπεδούχους να απειλούν στο 52΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βούκιτς που έδιωξε ο Αθανασιάδης. Στη συνέχεια όμως ο Πανθρακικός παραλίγο να αιφνιδιάσει στην κόντρα, πρώτα στο 57΄ με σουτ του Τζάνη που εξουδετέρωσε ο Γλύκος κι ένα λεπτό αργότερα με σουτ του Καθάριου που έφυγε λίγο άουτ.

Τελικά, το γκολ ήρθε για τον «Δικέφαλο» σε ανύποπτη φάση, όταν στο 62΄ σε μακρινό σουτ του Κάτσε ο Αθανασιάδης δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του. Οι γηπεδούχοι έχασαν  καλή ευκαιρία στο 74΄, όταν ο Χούσεν πλάσαρε άστοχα, αλλά το φινάλε ήταν αποθεωτικό για τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

Ο Σέρβο μεσοεπιθετικός, που είχε πάρει τη θέση του Λάζαρ στο ημίχρονο, τελείωσε ιδανικά την αντεπίθεση του ΠΑΟΚ στο 85΄, ενώ ένα λεπτό αργότερα πήρε το ριμπάουντ στην απόκρουση του Αθανασιάδη σε σουτ του Λούκας και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports