Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 18 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 18 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα ο ζωοδότης Ήλιος, ο οποίος για ένα μήνα θα αυξήσει την λάμψη, την ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Θα είναι μια περίοδος εξωστρεφής, όπου θα προβάλλετε και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, ενώ αυξάνει και η δημιουργικότητά σας. Εποχή ξεκινημάτων, αποφάσεων, δράσης.

Κριός

Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στους Ιχθύες και στον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό για ένα μήνα θα ολοκληρώνετε διάφορα ζητήματα και κύκλους. Πιθανόν σ' αυτό το διάστημα να μην έχετε όρεξη για εξωστρέφεια, αλλά αντίθετα, θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απόσυρση, περισσότερο ύπνο και ησυχία. Ενασχόληση με τέχνη και πνευματικότητα.

Ταύρος

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος και για ένα μήνα θα “φωτίσει” τον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης. Έτσι θα είναι περίοδος που θα κάνετε νέους φίλους, θα συναντήσετε τις παρέες σας και θα συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους ή κόμματα. Ενασχόληση επίσης με το ίντερνετ και με τα online social media. Σχέδια για το μέλλον.

Δίδυμοι

Θα τονίσει τον επαγγελματικό σας τομέα για έναν μήνα ο Ήλιος από σήμερα που αλλάζει ζώδιο, ενώ θα είναι ένα διάστημα στο οποίο θα μπορέσετε να συναντήσετε άτομα εξουσίας. Επίσης είναι καλή εποχή να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά – ευκαιρία να γίνετε πιο γνωστοί, αποπνέετε λάμψη τώρα.

Καρκίνος

Σε μια πιο αισιόδοξη περίοδο ενός μήνα σας βάζει η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου από σήμερα, ενώ στο διάστημα αυτό θα τονιστούν θέματα σπουδών και νομικών. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία για ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Είναι μια περίοδος με ανοίγματα, ενώ η στάση σας προς τη ζωή γίνεται πιο θετική.

Λέων

Η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σας βάζει σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο ενός μήνα, στην οποία θα διερευνήσετε περισσότερο τον εσωτερικό σας κόσμο – καλή εποχή για ψυχανάλυση. Ταυτόχρονα, θα δοθεί έμφαση σε θέματα οικονομικών, όπως για παράδειγμα σε δάνεια, επενδύσεις, εφοριακά, κληρονομικά κλπ. Θα είναι όμως κι ερωτική εποχή.

Παρθένος

Εισέρχεστε σε μια πιο κοινωνική περίοδο, με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου από σήμερα να “φωτίζει” τον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών. Έτσι για ένα μήνα η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως στο σύντροφο, στους συνεργάτες, στους καλούς φίλους, στους άλλους γενικά και στην κοινωνική σας ζωή.

Ζυγός

Έμφαση στον οίκο της εργασίας και της υγείας θα δώσει από σήμερα και για ένα μήνα η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, κι έτσι θα είναι μια περίοδος όπου θα είστε αρκετά παραγωγικοί και δημιουργικοί στη δουλειά σας, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται και σε θέματα υγείας και διατροφής. Ενασχόληση με λεπτομέρειες της καθημερινότητας.

Σκορπιός

Ανοίγει μια ερωτική και θετική περίοδο η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες από σήμερα, κι έτσι για ένα μήνα θα αυξηθεί η λάμψη, ο ερωτισμός και η δημιουργικότητά σας. Θα δώσει την ευκαιρία για όμορφες ρομαντικές στιγμές, ειδικά στο Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Εποχή για διασκέδαση, φλερτ, σπορ, χόμπι, παιχνίδι, επαφή με τα παιδιά.

Τοξότης

Αλλάζει σήμερα ζώδιο ο Ήλιος και για ένα μήνα θα τονίσει θέματα σπιτιού. Έτσι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο, την οικογένειά σας αλλά και με ζητήματα ακινήτων. Θα είναι μια περίοδος λίγο πιο εσωστρεφής, ιδανική όμως για να περάσετε καλά στο σπίτι με φίλους ή με τους δικούς σας. Ασχολείστε περισσότερο με το παρελθόν.

Αιγόκερως

Ο φωτοδότης Ήλιος αλλάζει σήμερα ζώδιο και για έναν μήνα θα “φωτίσει” τον οίκο της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Έτσι θα είναι περίοδος που θα κάνετε επαφές διάφορες, θα μιλήσετε αρκετά, πιθανόν να προχωρήσετε και σε συμφωνίες, ενώ θα είναι και εποχή μάθησης, σεμιναρίων κλπ. Αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Επαφές με συγγενείς.

Υδροχόος

Φεύγει σήμερα ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας και περνάτε σε λίγο πιο ήσυχη περίοδο. Για έναν μήνα θα τονίσει τον οικονομικό σας τομέα, όπου θα έχετε την ευκαιρία μέσω της δημιουργικότητάς σας να αυξήσετε τα έσοδά σας, ενώ πιθανόν να προχωρήσετε σε αγορές διάφορες, πωλήσεις και συμφωνίες. Θα απολαύσετε όμως και την υλική ζωή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being