Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΣΚΟΤΩΜΕΝΕΣ: Όλη η αλήθεια για τις πρώην κολλητές Σκορδά και Χρουσαλά - Ο άγριος καβγάς και το μεγάλο παράπονο της Μαριέττας!

ΣΚΟΤΩΜΕΝΕΣ: Όλη η αλήθεια για τις πρώην ...

Μια φιλία που διαλύθηκε

«Με τη Φαίη έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις. Έτσι έτυχε με το πέρασμα του χρόνου. Τότε ήταν άλλες εποχές, μοιραζόμασταν περισσότερα πράγματα, μετά η καθεμία πήρε το δρόμο της. Έτυχε να περπατάμε παράλληλα και να μην ξανασμίξουν οι δρόμοι μας, κάτι που μπορεί να γίνει στο μέλλον».
Η Μαριέττα Χρουσαλά έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά (μπροστά μάλιστα στην κάμερα) για την πρώην κολλητή της φίλη. Προτίμησε βέβαια να κάνει λόγο για «πολύ τυπικές σχέσεις», αν και η αλήθεια είναι ότι τα δύο λαμπερά κορίτσια της ελληνικής showbiz που έκαναν για χρόνια πολύ στενή παρέα, δεν λένε πλέον ούτε «γεια», έπειτα από έναν άγριο καβγά όπου οι φωνές τους (ιδιαίτερα της Μαριέττας) ακούγονταν… χιλιόμετρα μακριά.
Φαίη και Μαριέττα γνωρίστηκαν όταν δούλευαν στο Alter και η χημεία τους ήταν πολύ καλή από τις πρώτες κιόλας μέρες. Έγιναν φίλες και μάλιστα κολλητές και μοιράζονταν όλα τα όνειρα και τις ανησυχίες τους. Ο γάμος της Μαριέττας με τον Λέοντα Πατίτσα και συγκεκριμένα το περιβόητο πάρτι στο «Αβέρωφ» ήταν για πολλούς η αιτία που το γυαλί ράγισε.
Η Σκορδά ήταν από νωρίς στο πλευρό της νύφης Μαριέττας και η τελευταία θα περίμενε ότι τουλάχιστον η φίλη της δεν θα την έστηνε στον τοίχο όπως οι υπόλοιποι για το πάρτι. Αντίθετα τα σχόλια και της Φαίης και του Γιώργου Λιάγκα την πείραξαν πάρα πολύ και ο καβγάς που στήθηκε ήταν τρικούβερτος όπως τονίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. «Δεν το περίμενα αυτό από σένα» ούρλιαζε η Χρουσαλά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight