Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας «γεφύρωσε» το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Παναιγιάλειου

Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πί...

Μια… λαμπερή «μελανόλευκη» βραδιά!

Σε μια «λαμπερή» βραδιά, από την οποία δεν έλειψε και η συγκινησιακή φόρτιση, εξελίχθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τού Παναιγιαλείου την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο «Έσπερος», στο Πανόραμα Συμπολιτείας. Και πώς να μην ήταν… διάχυτη η συγκίνηση όταν το «παρών» έδωσαν τέσσερις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και οι «τεράστιοι» Σέρτζιο Εσπινόζα και Βασίλης Κεχαγιάς, που αποθεώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και ειδικά όταν σηκώθηκαν για να λάβουν τις τιμητικές τους πλακέτες, ως ελάχιστο φόρο τιμής για τα όσα προσέφεραν στον «μελανόλευκο» σύλλογο!

Μεταξύ των τιμωμένων προσώπων οι Αιγιώτες Αργύρης Αρβανίτης και Δημήτρης Μουρτζούχος, με τον μεν πρώτο να προσφέρει τις υπηρεσίες του για μια δεκαετία (1963-1973) στον ΠΓΣ, το δε δεύτερο να είναι ο μοναδικός εν ζωή προπολεμικός ποδοσφαιριστής τής «Μαύρης Θύελλας», που σε ηλικία 92 πλέον ετών είναι εκείνος που ενώνει δύο εποχές, την προπολεμική και τη μεταπολεμική!

Επίσης βραβεύτηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΓΣ Χρήστος Παπαδόπουλος, ενώ από τις τάξεις των φιλάθλων βραβεύτηκαν οι Βασίλης Μακρόπουλος, Άρης Πούλος, Παντελής Πρωτόπαππας και Ανδρέας Ασημακόπουλος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ευλογίες τού πατρός Ιωάννη Αντωναρόπουλου (γνωστός για τα… μελανόλευκα αισθήματά του) και με την από κοινού κοπή τής πίτας από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Ρέλλα και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Δημήτρη Οικονομόπουλο, οι οποίοι στους σύντομους χαιρετισμούς τους, αφού ευχαρίστησαν τον κόσμο που στην κυριολεξία «γέμισε» ασφυκτικά την αίθουσα, υποσχέθηκαν πως τα καλύτερα είναι προ των πυλών! Αρκεί, όπως είπαν, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, αθλητές και φίλαθλος κόσμος να παραμείνουν ενωμένοι.

Αντώνης Ρέλλας: «Δύναμή μας η ενότητα!»

«Η δύναμή μας είναι η ενότητα! Η είσοδος της καινούριας χρονιάς βρίσκει την ομάδα μας πιο δυνατή και έτοιμη για νέες επιτυχίες.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και κόντρα σε όσους μας πολεμούν, έχουμε καταφέρει, με την προσπάθεια όλων μας, να θέσουμε τη λειτουργία του συλλόγου μας σε νέα βάση, προχωρώντας με υγιή και σταθερά βήματα, τόσο στον οργανωτικό – διοικητικό όσο και στον αγωνιστικό τομέα. Η κοινή αγάπη μας για τον Παναιγιάλειο ας συνεχίσει να αποτελεί την αφορμή αλλά και την υπόσχεση, ΠΑΕ, ερασιτέχνης ΠΓΣ και φίλαθλος κόσμος, να πορευτούμε από κοινού ώστε να ξαναζήσουμε μεγάλες και ένδοξες στιγμές!», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ρέλλας, με το Δ. Οικονομόπουλο να προσθέτει το γεγονός ότι η ομάδα καταξιώνεται και πάλι στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου της χώρας και στις τάξεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αφήνοντας πίσω της μια για πάντα τις άσχημες σελίδες τού πρόσφατου παρελθόντος.

Οι παρουσίες

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αιγιάλειας Στάθης Θεοδωρακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Φιλιππόπουλος, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου Αιγιάλειας Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιγιάλειας Γιάννης Τοχμιτζόγλου, το μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού Τάκης Σπυρόπουλος, η σύμβουλος της Δ.Κ. Αιγίου Μαρία Καβούνη, ο πρόεδρος και ο αναπληρωτής γραμματέας της ΕΠΣ Αχαΐας Δημήτρης Μπαλαφούτης και Ελευθέριος Μπασκούτας, αντιπροσωπεία της Φιλαρμονικής και της Χορωδίας Αιγίου, αλλά και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων τής περιοχής.

Κατά τη διάρκεια τής βραδιάς έγινε ειδική αναφορά στους χορηγούς που στηρίζουν παντί τρόπο τη φετινή προσπάθεια τού συλλόγου, με «κορωνίδα» την εταιρεία «ALCATEL ONETOUCH», στο «τιμόνι» της οποίας βρίσκονται δύο Αιγιώτες. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Τέλης Καραμπέρης και ο οικονομικός της διευθυντής Θανάσης Μαντζώρος, οι οποίοι παρέστησαν στην εκδήλωση, μαζί με τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Ηλία Ψινάκη! Μάλιστα, ο κ. Καραμπέρης επέδωσε στη διοίκηση του συλλόγου μια επιταγή, προκειμένου τα χρήματα να προσφερθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της Αιγιάλειας.

Η πολύ «ζεστή» εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το Μάριο Βαλαβάνη και την… τρομπέτα του και με την ιαχή «Παναιγιάλειος» να… δονεί την αίθουσα, δίνοντας το έναυσμα για ακόμα περισσότερες αλλά και μεγαλύτερες επιτυχίες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports