Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καρατζαφέρης από την Καλαμάτα: Παρών το ΛΑΟΣ στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Καρατζαφέρης από την Καλαμάτα: Παρών το ...

Και "μονόδρομος οι εθνικές εκλογές"

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, επισκέφθηκε σήμερα την Καλαμάτα, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Υπαπαντή του Σωτήρος.
Μετά το τέλος της περιφοράς της Θαυματουργού Εικόνος,

ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ προήδρευσε ευρείας σύσκεψης στα γραφεία της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Μεσσηνίας, όπου μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η Ελλάδα σήμερα ευρίσκεται στην δυσκολότερη και πλέον επικίνδυνη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναφερόμενος στις επικείμενες ευρωεκλογές, ο Πρόεδρος του κόμματος εκτίμησε ότι το κόμμα θα είναι και πάλι ισχυρό στην ευρωβουλή, τονίζοντας το ρόλο και τη σημασία που καλείται να διαδραματίσει το ευρωκοινοβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές.

Σε ότι αφορά στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσουν τα αρμόδια κομματικά Όργανα και το Εκτ. Γραφείο, προκειμένου να λάβουν τις αναγκαίες αποφάσεις.

Σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο της ταυτόχρονης διεξαγωγής και των εθνικών εκλογών, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι αυτές αποτελούν πλέον μονόδρομο για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, εξ αιτίας των συνεχών αδιεξόδων που οδηγούν τον ελληνικό λαό, πλην όμως ούτε ο κ. Σαμαράς γνωρίζει αν θα οδηγηθούμε σε τριπλές εκλογές.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλαμάτας κ.κ. Χρυσόστομο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, προκειμένου να τον ευχηθεί για την εορτή.
Τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κατά την επίσκεψή του στην Καλαμάτα συνόδευαν η Γραμματέας της Κ.Ε Κα Ελ. Τσάρου, ο Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ. Ν. Σαλαβράκος, ο Αν. Γραμματέας Κ.Ε κ. Φ. Χαρίτος, ο Γεν. Διευθυντής του κόμματος κ. Π. Λιβανίδης και κλιμάκιο στελεχών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις