Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Αθώοι οι δημοσιογράφοι που είχαν μηνυθεί από Νταβλούρο- Ο βουλευτής αποδέχθηκε την δήλωση ότι δεν ήθελαν να τον θίξουν

Πάτρα: Αθώοι οι δημοσιογράφοι που είχαν ...

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών

Αθωώθηκαν όλοι όσοι κατηγορoύνταν   για παράβαση υπηρεσιακού απορρήτου, παράβαση καθήκοντος, ηθική αυτουργία και παράβαση του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα, μετά από μήνυση του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Θανάση  Νταβλούρου, την εποχή που ήταν αστυνομικός διευθυντής. Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα  στο  Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών.

Κατά τη συνεδρίαση αναγνώστηκε, μέσω της συνηγόρου τους, Χρύσας Βουλδή, δήλωση των κατηγορούμενων δημοσιογράφων Γιώργου Αναστασόπουλου, Γιώργου Καρβουνιάρη, Μιχάλη Μπαϊρακτάρη και Βασίλη Ευθυμίου, ότι επιτελούσαν το δημοσιογραφικό τους καθήκον και δεν είχαν πρόθεση να θίξουν κανένα.
Η δήλωσή τους  έγινε δεκτή από το μηνυτή και έτσι αθωώθηκαν.

Στη συγκεκριμένη δίκη κατηγορούμενοι ήταν, επίσης, ο  επιχειρηματίας Θόδωρος Καμπέρος, πρώην εκδότης της εφημερίδας "Ημέρα" των Πατρών, στην οποία είχαν δημοσιευτεί στοιχεία της φορολογικής δήλωσης του βουλευτή  καθώς και οι εφοριακοί Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Ελένη Κοντινάκη οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν είχαν σχέση με την πράξη για την οποία κατηγορούνται, ενώ ο μηνυτής δήλωσε πως διατηρεί αμφιβολίες και τελικά αθωώθηκαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις