Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Άνοδος στη Wall Street

Άνοδος στη Wall Street

Η ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων έδειξαν κέρδη για τη Facebook

Με κέρδη έκλεισε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έπειτα και από την ανακοίνωση των στοιχείων που έδειξαν άνοδο 3,2% ετησίως του αμερικανικού ΑΕΠ δ΄τριμήνου. Η ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων έδειξαν κέρδη για τη Facebook και άλλων τεχνολογικών εταιρειών.

Ο Dow Jones industrial  κατέγραψε κέρδη  0,70%  ή  109, 82 μονάδες, στις  15.848,61.

Ο Standard & Poor's σημείωσε άνοδο 1,13% ή 19,99 μονάδες και έκλεισε στις  1.794,19 και ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq διαμορφώθηκε στις  4.123,13 μονάδες κατά 1,77% υψηλότερα.

Η εταιρεία Facebook σημείωσε κέρδη ύψους 523 εκατ. δολαρίων από 64 εκατ. δολάρια στο δ΄ τρίμηνο του 2012. Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 2,59 δισ. δολάρια από 1,59 δισ. δολάρια το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Όσον αφορά στην άνοδο του ΑΕΠ κατά 3,2% στο δ τρίμηνο αυτό οφείλεται στην αύξηση των καταναλωτικών δαπανών και την ενίσχυση των επιχειρηματικών επενδύσεων.

«Το γεγονός ότι η αμερικάνικη οικονομία μπόρεσε να σημειώσει ανάπτυξη άνω του 3% σε ένα τρίμηνο όπου οι κρατικές δαπάνες μειώθηκαν πάρα πολύ, είναι αναμφισβήτητα θετικό», σημείωσε ο Νταν Γκρίνχαους, επικεφαλής παγκόσμιας στρατηγικής στην BTIG. «Οι ανησυχίες για τις αναδυόμενες αγορές είναι το κυρίαρχο θέμα. Στο βαθμό που αυτό παραμένουν περιορισμένες, η διόρθωση δεν αναμένεται να συνεχιστεί», όπως πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά