Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται για 2 live εμφανίσεις στο γειτονικό Αίγιο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται για 2 live ...

Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2014

Σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων μουσικών εμφανίσεων της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πόλεις της περιφέρειας και με αφορμή τη κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου «Μετακόμιση τώρα», η ποπ ροκ ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη που είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη, εμφανίζεται αυτό το διάστημα έως και το προσεχές Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2014 στο Γκάζι της Αθήνας, στο Anodos Live stage.

Λίγες μέρες μετά, στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2014 η δυναμική τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή και εκφραστική ερμηνεία θα βρεθεί στο γειτονικό Αίγιο, στον πολυχώρο Πολυτεχνείο για δύο μοναδικά συναυλιακά live. Το εισιτήριο για τις συναυλίες της στο Αίγιο που θα αρχίσουν μετά τις 22.00, είναι 15 ευρώ.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της, τη δυναμική της σκηνική παρουσία, σε κάθε της ζωντανή εμφάνιση καταφέρνει να συναρπάζει, να συγκινεί, να μεταδίδει την ενέργεια της, να δίνει και να εισπράττει ειλικρινή αγάπη, να αναδεικνύει την οικεία πλευρά της επικοινωνώντας με κάθε τρόπο με το κοινό.

Μαζί της στο Αίγιο θα έχει και τους μουσικούς της. Από τα πιο καινούρια κομμάτια της που ήδη κάνουν επιτυχία είναι το «Κάτι έχω να σου πω».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View