Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το «Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο» επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Νέας Πόλης, Κώστας Χριστόπουλος

Το «Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο» επισκέφθη...

"Η κοινωνική πολιτική αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματος του συνδυασμού Νέα Πόλη"

Το «Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο» επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Νέας Πόλης, Κώστας Χριστόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής παράταξης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων αντάλλαξε απόψεις με τις διοικήσεις του ιδρύματος και τόνισε ότι η βούληση της παράταξης είναι, από τη θέση της Δημοτικής Αρχής, να ενισχύσει περαιτέρω τις κοινωνικές δομές για τα ηλικιωμένα άτομα, αλλά να δημιουργήσει και νέες, προκειμένου να βελτιώσει την καθημερινότητά τους.

Ο Κ. Χριστόπουλος επεσήμανε μιλώντας στα μέλη της διοίκησης και σε διοικητικά στελέχη του «Κωνσταντοπουλείου Ευγηρείου» ότι η κοινωνική πολιτική αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματος του συνδυασμού Νέα Πόλη. Από το συνδυασμό προσφέρθηκαν γλυκίσματα και άλλα είδη στους φιλοξενούμενους.

Μετά τις επισκέψεις στο «Άσυλο Ανιάτων» και την «Κιβωτό της Αγάπης», ο Κ. Χριστόπουλος δήλωσε:

Οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας αξίζουν το σεβασμό και την προσοχή όλων μας. Δεν είναι οι απόμαχοι της ζωής, αλλά οι κρίκοι της αλυσίδας που μας δένει με την ίδια την ύπαρξή μας. Η Νέα Πόλη έχει στο προεκλογικό πρόγραμμά της συγκεκριμένο σχέδιο για τη στήριξη των ηλικιωμένων συμπολιτών μας. Ως νέα Δημοτική Αρχή, με τα στελέχη της Νέας Πόλης, θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο που δίνει ο νομοθέτης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για να στηρίξουμε τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας που βρίσκονται εντός και εκτός ιδρυμάτων. Αυτό επιβάλουν οι κανόνες της Ανθρωπιάς και οι Αξίες που πρεσβεύει η Νέα Πόλη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις