Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προμηθέας: Ο Γιάννης Ντιμπ δέχθηκε έναν κάδο απορριμμάτων στο κεφάλι

Προμηθέας: Ο Γιάννης Ντιμπ δέχθηκε έναν ...

"Μάγκες, όλα καλά, τη γλίτωσα" έγραψε στο facebook ο ίδιος

Με ένα πολύ άσχημο περιστατικό φεύγει το 2013 καθώς στα Πατήσια βιώσαμε την κακή πλευρά του αθλητισμού και των ανεγκέφαλων της εξέδρας. Συγκεκριμένα με το χρονόμετρο να δείχνει 24,6'' για το τέλος ο Σωκράτης Μαναβόπουλος με τζαμπ σουτ από τα πέντε μέτρα έβαλε μπροστά τον Προμηθέα Πατρών με αντίπαλο τον Σπόρτιγκ με 76-75. Ο Αλέξης Καρατζάς ζήτησε τάιμ άουτ για να σχεδιάσει την τελευταία επίθεση και τότε συνέβη το... κακό!

Ενώ οι παίκτες κατευθύνονταν στους πάγκους, ξαφνικά ο Γιάννης Ντιμπ του Προμηθέα σωριάστηκε στο έδαφος. Όλοι πάγωσαν καθώς ο 27χρονος γκαρντ των Πατρινών άρχισε να χάνει πολύ αίμα από το κεφάλι πεσμένος στο παρκέ. Τα πάντα έγιναν όταν ο γκαρντ του Προμηθέα δέχθηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες, έναν κάδο απορριμμάτων στο κεφάλι. Μετά από περίπου 30 λεπτά εμφανίστηκε το ασθενοφόρο και πήρε τον παίκτη μεταφέροντας τον στο ΚΑΤ.

Οι διαιτητές αποφάσισαν εκκένωση των κερκίδων και όταν έδωσαν το έναυσμα να συνεχιστεί για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι, ο Σεραφείμ Παπάνογλου του Σπόρτιγκ δεν εξεδήλωσε επίθεση, αλλά κράτησε την μπάλα ως ένδειξη «fair play» και σεβασμού στον σοβαρά τραυματισμένο αθλητή. Η απορία, ωστόσο, που εκφράζεται είναι η εξής: Πότε και σε ποια περίπτωση πρέπει να διακόπτεται οριστικά ένας αγώνας;

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον παίκτη έχει τοποθετηθεί βοηθητικό κολάρο, ενώ έχει βρει τις αισθήσεις του, με την νοσηλεία του να κρίνεται επιβεβλημένη.

O ίδιος ο Γιάννης Ντιμπ έσπευσε να καθησυχάσει το κόσμο που ανησύχησε και με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ενημέρωσε ότι την... γλύτωσε με μόλις επτά ράμματα στο κεφάλι: «Μάγκες όλα καλά τη γλίτωσα με 7 ραμματάκια στο κρανίο. Ένα έχω να πω.. Στο Σπόρτιγκ παίζουν παιδιά που μας συνδέει αδελφική φιλία και όλοι μαζί με τους προπονητές ήταν παραπάνω απο κύριοι. Δεν φταίνε σε τίποτα και είναι κρίμα να χαραμίζεται ο κόπος τους και ο ιδρώτας τους έτσι...».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports