Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αχαία: Οι πρώτες 90 οικογένειες που θα ξαναδούν φως... - Η ΔΕΗ ξεκινά τις επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος

Αχαία: Οι πρώτες 90 οικογένειες που θα ξ...

Κινούνται διαδικασίες για να ξαναμπεί το ρεύμα σε 2.000 νοικοκυριά σε όλη την χώρα

Στην επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπου 90 νοικοκυριά στην Αχαϊα, 32 στην Ηλεία και 66 στην Αιτωλοακαρνανία, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες προχωρά άμεσα η ΔΕΗ, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr. Πρόκειται για νοικοκυριά που η ίδια η Επιχείρηση έχει εντοπίσει και για τα οποία - επιτέλους... - αναγνωρίζει ότι υφίστανται πιεστικοί κοινωνικοί λόγοι που επιτάσσουν την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος.

Από την πλευρά της, η ΔΕΗ, όπως ανακοινώθηκε αργά χθες βράδυ, έχει ενημερώσει τους Δήμους για τα στελέχη των ΔΕΔΔΗΕ και ΔΕΗ που θα συμμετέχουν με εκπροσώπους του κάθε Δήμου και της Περιφέρειας, προκειμένου να αξιολογούν άμεσα τις ανάγκες των ευάλωτων κοινωνικά συμπολιτών μας και να προβούν στην επανηλεκτροδότηση των κατοικιών τους.

"Αναμένουμε από τους Δήμους να ορίσουν τους εκπροσώπους τους στις επιτροπές και να μας αποστείλουν τις καταστάσεις των ευάλωτων συνανθρώπων μας, οι οποίοι έως την 1 Νοεμβρίου 2013 ήσαν καταγεγραμμένοι στα μητρώα των κοινωνικών υπηρεσιών και Δομών της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως άλλωστε συμφωνήθηκε το περασμένο Σάββατο", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι, η ΔΕΗ έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την άμεση επανασύνδεση 2.000 ευάλωτων καταναλωτών, τους οποίους η ίδια έχει εντοπίσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά