Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 9 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 9 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σας, το οποίο μπορεί να φέρει κάποιες πρόσκαιρες διαφωνίες σήμερα, κυρίως με την οικογένεια. Όμως σχηματίζει και θετικές όψεις, οι οποίες βελτιώνουν την ψυχολογία σας και βοηθούν θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικονομικών. Η μέρα προσφέρεται για cocooning στη θαλπωρή του σπιτιού.

Αιγόκερως

Δεν αποκλείεται να πάρετε κάποια καλά νέα σήμερα, λόγω του τυχερού τριγώνου Σελήνης-Δία, το οποίο ευνοεί κυρίως τις σχέσεις, τις συνεργασίες, επαφές διάφορες, αλλά και τυχόν μαθήματα ή σεμινάρια που θέλετε να κάνετε – κάτι ανοίγει σε όλα αυτά. Θα είναι μια επικοινωνιακή μέρα γενικά, θα μιλήσετε, θα διαβάσετε αλλά θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις.

Υδροχόος

Ευνοϊκές επιρροές στα οικονομικά σας σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο αυτόν, ενώ σχηματίζει θετικές γωνίες, οι οποίες φέρνουν βελτίωση στα έσοδα, ενώ ίσως κάνετε αγορές που θα ευχαριστηθείτε ιδιαίτερα. Είναι όμως καλή μέρα και για τα επαγγελματικά, όπου κάτι φαίνεται να ανοίγει. Προσοχή σε μικροδιαφωνίες με φίλους.

Ιχθύες

Η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας και σχηματίζει αρκετά καλές όψεις σήμερα, οι οποίες φέρουν τύχη, κάποια ανοίγματα ή καλά νέα, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσετε ορισμένα θέλω σας. Τα ερωτικά ευνοούνται και νιώθετε πιο πλήρεις συναισθηματικά. Εύνοια επίσης σε σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα. Ορισμένες διαφορές με άτομα εξουσίας θέλουν προσοχή.

Κριός

Ονειρικό το κλίμα σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθύες, ενώ θα έχετε την ευκαιρία αλλά και την ανάγκη να κοιμηθείτε περισσότερο. Ευνοεί την ενασχόληση με την τέχνη και με ό,τι πνευματικό. Πιθανόν να κλείσετε με επιτυχία ορισμένα θέματα σήμερα, ενώ η ψυχολογία σας “ανοίγει”. Ευνοούνται ζητήματα σπιτιού και ακινήτων, αλλά όχι θέματα νομικά ή σπουδών.

Ταύρος

Κάποια καλά νέα μπορεί να φέρει σήμερα η θετική όψη Σελήνης-Δία, ενώ ευνοεί τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τυχόν συμφωνίες ή επαφές και γνωριμίες. Κάτι φαίνεται να ανοίγει πάντως για το μέλλον. Εύνοια επίσης σε σχέση με ομάδες, συλλόγους, φιλίες. Περισσότερες θετικές σκέψεις σήμερα. Το μόνο πρόβλημα είναι ορισμένα οικονομικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Θετικές για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας οι όψεις που σχηματίζονται σήμερα, γι' αυτό μπορεί να βελτιωθούν τα έσοδα αλλά και οι συνθήκες στην εργασία. Ίσως κάποια άτομα εξουσίας σάς βοηθήσουν, ενώ είναι καλή μέρα για να κάνετε επαφές μαζί τους και δημόσιες σχέσεις γενικά. Στα ερωτικά όμως, προσέξτε ορισμένες μικροδιαφωνίες.

Καρκίνος

Τυχερή μέρα για το ζώδιό σας, με τις θετικές όψεις που σχηματίζονται να ελευθερώνουν την ψυχολογία σας και να φέρνουν και την ευκαιρία για θετικά ανοίγματα. Πιθανές επιτυχίες ή θετικές εξελίξεις σε σπουδές, νομικά θέματα κι επαφές με το εξωτερικό, ενώ και τα ερωτικά ευνοούνται, όπου υπάρχει περισσότερη σταθερότητα κι ώριμες αντιδράσεις.

Λέων

Πιο εσωστρεφής και ήσυχη η διάθεση σήμερα που διατρέχει η Σελήνη το ονειρικό ζώδιο των Ιχθύων, ενώ οι θετικές γωνίες που σχηματίζει γαληνεύουν τη ψυχολογία σας. Βοηθούν επίσης θέματα σπιτιού και οικονομικών. Είναι κι ερωτική μέρα, ιδανική για να τη περάσετε σε ρομαντικό κλίμα με το σύντροφο. Προσοχή σε μικροδιαφωνίες με τα παιδιά.

Παρθένος

Ευχάριστη και κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, με τις θετικές γωνίες της Σελήνης να φέρνουν κάποιες καλές εξελίξεις, ίσως ορισμένα σχέδια προχωρούν, ενώ μπορεί να γίνονται επιτυχημένες επαφές και συμφωνίες. Στις σχέσεις επικρατεί περισσότερη θετικότητα, γενναιοδωρία και ζεστασιά, εκτός απ' τις οικογενειακές σχέσεις, που ίσως υπάρξουν πρόσκαιρες αντιθέσεις.

Ζυγός

Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, ιδανική για να πλησιάσετε άτομα εξουσίας και να στείλετε βιογραφικά, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν θετικές εξελίξεις, επιτυχίες, ανοίγματα και βελτίωση στο κλίμα στο χώρο δουλειάς. Επίσης βελτίωση και σταθεροποίηση υπάρχει και στα οικονομικά. Οι μετακινήσεις και η επικοινωνία ίσως σας ταλαιπωρήσουν λίγο.

Σκορπιός

Οι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης μπορεί να φέρουν κάποιες επιτυχίες σήμερα, ενώ αισθάνεστε πιο δημιουργικοί, ώριμοι και θετικοί. Ευνοούνται τα ερωτικά, όπως και θέματα παιδιών. Θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε πράγματα που θα σας διασκεδάσουν, να ασχοληθείτε με σπορ, χόμπι, θέατρο και ό,τι καλλιτεχνικό. Εύνοια και σε σπουδές ή νομικά θέματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being