Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Οι λωποδύτες χορεύουν με χρήματα των φτωχών

Οι λωποδύτες χορεύουν με χρήματα των φτωχών

του Μιχαήλ Στρατουδάκη

Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση  η οποία έπληξε τους Έλληνες και το σύνολον του κρατικού φορέα. Είναι οι πάσης μορφής διεφθαρμένοι, οι οποίοι γιγαντώθηκαν από τις ανύπαρκτες  πολιτικές δυνάμεις των τελευταίων δεκαετιών. Αυτές οι δυνάμεις διαφθοράς αλλά και διαπλοκής όπως λέγονται αλλά και όντως είναι, αποτελούν την κορυφαία αιτία διαλύσεως του Ελληνικού Κράτους οικονομικώς αλλά και της πλήρους συντριβής του μεγίστου μέρους του Λαού της με πρώτους από  όλους τους Συνταξιούχους, τους χαμηλόμισθους,  την Μεσαίαν  Τάξην, τους ανέργους. Οι Συνταξιούχοι αγνισθήκαν μίαν ζωήν με θυσίες και προσφορές, ώστε να έχουν ένα αίσιον γήρας και να μη είναι άχθη στους οικείους τους. Δυστυχώς δεν το πέτυχαν. Ήλθαν οι πάσης μορφής διεφθαρμένοι και απερρόφησαν όλον τον πλούτον της Ελλάδος.  Τα Ασφαλιστικά Ταμεία απεγυμνώθησαν οικονομικώς σε χρηματηστήριο  και συγχωνεύσεις ταμείων, ή αλλού. Εξήγαγαν όλα τα χρήματα σε ξένες χώρες , ίδρυσαν εκεί τις δήθεν ψεύτικες εταιρείες τους και απομυζούσαν τον Ελληνικόν Λαό. Και σήμερα το ίδιον κάνουν.

Δραματικά έως φρικτά είναι τα αποκαλυφθέντα για εξαγωγές συναλλάγματος και αδικαιολογήτους πλουτισμούς οικονομικών υπαλλήλων. Αυτών ακριβώς που ήταν εντεταλμένοι για την φύλαξη του πλούτου  της Ελλάδος και την συνεχή εξεύρεση πόρων για την  άνετην  λειτουργίαν της Πολιτείας.  Καταχρήσεις, εξαγωγές, αποκρύψεις από το διάτρητον  «Πόθεν έσχες». Αλλά  αφού οι νομοθετήσαντες αυτό,  δεν το τηρούν, γιατί να το εφαρμόζουν οι λοιποί; Μεγάλα θύματα οι Συνταξιούχοι και λοιπές τάξεις που προαναφέραμεν αφού  δεν του άφησαν απολύτως τίποτε. Και αυτοί που λήστευσαν το σύμπαν μένουν ατιμώρητοι και ευωχούνται αλλά και πλουτίζουν, μένοντας ατιμώρητοι. Μήπως καλύπτονται από υψηλόβαθμους ;; Υπάρχει ρομφαία δικαιοσύνης;

Μιχαήλ Στρατουδάκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις