Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Έλενα Παπαρίζου θα διεκδικήσει ξανά τη νίκη στην Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου θα διεκδικήσει ξανά τη...

Αλλά με τα χρώματα της δεύτερης πατρίδας της, της Σουηδίας

Η Ελληνοσουηδή ποπ σταρ Έλενα Παπαρίζου που χάρισε στην Ελλάδα την μεγάλη χαρά της νίκης στον Πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού της Euronision το 2005 με το «My number one», ενδέχεται να πάει ξανά στην Eurovision που το 2014 θα φιλοξενηθεί στην Κοπεγχάγη της Δανίας.

Η τραγουδίστρια βέβαια όπως αναφέρει το σάιτ gossip-tv.gr δεν θα διαγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας, αυτή τη φορά αλλά της χώρας όπου έχει γεννηθεί, της δεύτερης πατρίδας της, της Σουηδίας!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nöjesbladet, η Έλενα Παπαρίζου θα διαγωνιστεί με την Ελίζα Λιντστρομ στο Melodifestivalen, τον εθνικό διαγωνισμό όπου αποφασίζεται ποιος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει την Σουηδία στον μουσικό διαγωνισμό!

Η Έλενα Παπαρίζου θα διαγωνιστεί με ένα τραγούδι γραμμένο από τους Μπόμπι Λιούνγκρεν, Χένρικ Βικστρομ και τη Σάρον Βον. Όσο δε για την Ελίζα Λίντστρομ, είναι μια 22χρονη κοπέλα η οποία κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό Dansbandskampen στο τηλεοπτικό δίκτυο SVT το 2010 και το Clash of the Choirs του καναλιού TV4.

Σίγουρα μεγάλο ρίσκο για την Έλενα Παπαρίζου που προσμετρά μαζί και με τον Νίκο Παναγιωτίδη ως Antique και μία 3η θέση το 2001 για την Ελλάδα, στη Γιουροβίζιον τότε της Δανίας με το «Die for you».

Στο μεταξύ Ελληνικό χρώμα υπάρχει και σε μία από τις συμμετοχές του φετινού εθνικού διαγωνισμού της Ελβετίας για την Eurovision! Το κομμάτι έχει τίτλο «A Glimpse of Heaven» και αποτελεί μία ιδέα τεσσάρων Ελλήνων μουσικών, οι οποίοι μάλιστα δεν στέκονται μόνο στην ιδέα αφού πρόκειται να το παρουσιάσουν και στη σκηνή.

Τα ονόματα των δημιουργών είναι Anna Capone Papas, Σπύρος Ροδίτης, Ηλίας Γκογκάκης και Παναγιώτης Βλάχος. Οι ίδιοι μάλιστα δήλωσαν πως αν τελικά επιλεγούν θα νιώθουν πως εκπροσωπούν στον διαγωνισμό όχι μόνο την Ελβετία αλλά και την Ελλάδα.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight