Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ακαδημία των σπορ: Μεγάλη η προσφορά του Αλέξη Κουρή

Ακαδημία των σπορ: Μεγάλη η προσφορά του...

Έπαιξε αντίπαλος με την πατρινή ομάδα

Ο Αλέξης Κουρής (το δελτίο του ανήκει στην Ακαδημία των Σπορ), ο οποίος αγωνίζεται στον Αρη Νικαίας με την μορφή της υποσχετικής (εργάζεται στην Αθήνα ως αστυνομικός) για πρώτη φορά έπαιξε αντίπαλος με την ομάδα που ανδρώθηκε αθλητικά (αγωνίστηκε στην Ακαδημία από το 2002 έως το 2009, ενώ είχε ξεκινήσει στη Ιριδα Πατρών).

Ποτέ του δεν ξέχασε την ομάδα που τον ανέδειξε και κατά καιρούς, εδώ και 4 χρόνια, ως ένδειξη σεβασμού και ευχαρίστησης στέλνει αθλητικό υλικό στην Ακαδημία, ενώ προχθές πριν από την έναρξη του αγώνα Ακαδημία-Αρης Νικαίας δώρισε την φανέλα που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν με τον Αρη Ν. στην Α1 Εθνική κατηγορία, για να κοσμούν τα γραφεία του συλλόγου.

Μάλιστα, θέλησε να βγάλει και την αναμνηστική φωτογραφία με τους συναθλητές του που αγωνιζόταν όσα χρόνια έπαιζε στον σύλλογο, ενώ εντύπωση του έκανε η μεγάλη ανανέωση που έγινε στους αθλητές, καθώς και το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας, Χρήστος Δεβελέγκας τόνισε: «Ο Αλέξης Κουρής μαζί με τους Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, τα αδέρφια Παπαγιαννόπουλους, τον Δημήτρη Σακελλαρόπουλο, τον Ανδρέα Τρουπή, τα αδέρφια Σινούρη, τον Μιχάλη Γιαγκλή, τον Νάσο Αραβαντινό, τον Δημήτρη Γούτη και τον Χρήστο Πουλιάση, είναι από τους αθλητές που αποτελούν «σημαία» για το σωματείο μας, μιας και κατά καιρούς, τόσο με τις πράξεις όσο και με τα λεγόμενα τους, έχουν αποδείξει ότι μόνον τυχαία δεν ήταν το πέρασμα τους από την ομάδα.

Και πήραν πολλά και πρόσφεραν πολλά. Με απλές κινήσεις σεβασμού αποδεικνύουν το μεγαλείο του χαρακτήρα τους ανά πάσα στιγμή διαχρονικά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports