Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στις 21.45 η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα - Οι πιθανές συνθέσεις των δυο ομάδων

Στις 21.45 η αναμέτρηση του Ολυμπιακού μ...

Και όλο το σημερινό πρόγραμμα

Με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ, που εισέρχεται στην τελική ευθεία του όσον αφορά στην παρούσα φάση.

Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι έντονο, αφού στο πλαίσιο του 3ου ομίλου ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:45 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μπενφίκα και με νίκη θα σφιχταγκαλιάσει τη δεύτερη θέση, που δίνει πρόκριση για τη φάση των «16».

Πριν από δύο εβδομάδες, στη Λισαβόνα, ο πρωταθλητής Ελλάδας έχασε ένα σπουδαίο «διπλό δεχόμενος την ισοφάριση στο 84΄, όμως απόψε θα είναι διαφορετικά, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα δεχθούν μεγάλη ώθηση από το ένθερμο κοινό τους.

Ο Μίτσελ δεν έχει προβλήματα και ως εκ τούτου θα παρατάξει την ισχυρότερη δυνατή σύνθεση, που σύμφωνα με όσα έδειξε στις προπονήσεις θα αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα, Χολέβα, Σάμαρη, Μανιάτη, Βάις, Φουστέρ, Ντομίνγκες και Μήτρογλου.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των «Αετών», Ζόρζε Ζεσούς, αναμένεται να παίξει με σχηματισμό 4-4-1-1 και ενδεκάδα τους Αρτούρ, Αλμέιδα, Λουϊζάο, Γκαράι, Σικέιρα, Πέρες, Μάτιτς, Γκαϊτάν, Μάρκοβιτς, Καρντόσο και Λίμα.

Από τις υπόλοιπες αποψινές αναμετρήσεις ξεχωρίζουν οι Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1ος όμιλος), Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης (2ος) και Μάντσεστερ Σίτι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4ος), ενώ στο πλαίσιο του 3ου ομίλου η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Άντερλεχτ.

Το αποψινό πρόγραμμα (οι αγώνες ξεκινούν στις 21:45):

1ος όμιλος
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπάγερ Λεβερκούζεν
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

2ος όμιλος
Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης
Κοπεγχάγη-Γαλατασαράι

3ος όμιλος
Παρί Σεν Ζερμέν-Άντερλεχτ
Ολυμπιακός-Μπενφίκα

4ος όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Βικτόρια Πλζεν-Μπάγερν Μονάχου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports