Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεκινά απόψε στον ΑΝΤ1 η Ναταλία Γερμανού τη νέα εκπομπή της κι ένας από τους καλεσμένους θα είναι ο νυν αγαπημένος της

Ξεκινά απόψε στον ΑΝΤ1 η Ναταλία Γερμανο...

Τίτλος της βραδινής εκπομπής είναι «Η Γερμανού ξανάρχεται»

Πρεμιέρα κάνει σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 στις 23:45, η νέα εκπομπή της δημοφιλούς παρουσιάστριας Ναταλίας Γερμανού που είναι κόρη του αξέχαστου Φρέντυ Γερμανού.

Μάλιστα ως πρώτους καλεσμένους όπως έγινε γνωστό, θα έχει την ομάδα από την πολύ επιτυχημένη παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», στο επιτελείο της οποίας ανήκει και ο νέος αγαπημένος της, ο γοητευτικός νεαρός ηθοποιός Μάνος Ιωάννου!

Όλες οι διασημότητες που έχετε δει, όπως δεν τις έχετε ξαναδεί έρχονται στη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ΑΝΤ1, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου! Πρόσωπα αγαπητά, δημοφιλή, πετυχημένα, θα πρωταγωνιστήσουν στο καινούργιο talk show... και αναμένεται να «κλέψουν» τις εντυπώσεις, σε μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις, χιούμορ, άγνωστες ιστορίες, «πιπεράτες» ερωτήσεις, αποκαλυπτικές απαντήσεις αλλά και συγκίνηση.

Η Ναταλία Γερμανού που πήρε μεταγραφή από το κανάλι του Alpha για τον ΑΝΤ1, θα προσκαλεί στο στούντιο κάθε φορά κι έναν celebrity, ο οποίος θα πρέπει να «επιβιώσει» από τις δοκιμασίες και τις εκπλήξεις που τον περιμένουν στο πλατό. Πόσα μπορεί να εξομολογηθεί ένας σταρ σε μια φίλη του, μπροστά στην κάμερα;

Η απάντηση είναι… όσα δεν φαντάζεστε! Αφού η παρουσιάστρια με εύθυμο, χιουμοριστικό, τρυφερό αλλά και καυστικό τρόπο, θα προσεγγίζει άγνωστες πτυχές της ζωής της διασημότητας που θα φιλοξενεί, χωρίς να «χαρίζεται»… γιατί σε αυτή την εκπομπή, καμία κουβέντα δεν θα λήγει αν δεν βγαίνει στο φως και μια «ζουμερή» αποκάλυψη!

Σήμερα λοιπόν Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 πρώτοι καλεσμένοι της εκπομπής θα είναι οι Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευρυπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος λέγεται ότι παντρεύτηκε την αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη πριν λίγες μέρες και φυσικά ο Μάνος Ιωάννου, πρωταγωνιστές της τολμηρής θεατρικής παράστασης «ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ» που ανεβαίνει για δεύτερη σεζόν με εξαιρετική επιτυχία στο θέατρο Λαμπέτη της Αθήνας. Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη παράσταση χειροκροτήθηκε θερμά για ένα διήμερο τον περασμένο Αύγουστο και στην Πολιτεία της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight