Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 22 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 22 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Πιο ανάλαφρη κι αισιόδοξη μέρα σήμερα, λόγω της διέλευσης της Σελήνης απ' τους Διδύμους, που κάνει το κλίμα επικοινωνιακό. Έμφαση δίνει σε σπουδές, νομικά θέματα, ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό, ενώ το πρωί φαίνεται να κινούνται θετικά τα παραπάνω ζητήματα. Η μέρα ευνοεί το διάβασμα, τη φιλοσοφία και την ενασχόληση με την πολιτική.

Σκορπιός

Θέματα οικονομικά κυρίως τονίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι μπορεί να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση ζητημάτων εφορίας, δανείων, καρτών, επενδύσεων, κληρονομικών, συντάξεων, διατροφής συζύγου κλπ, ενώ το πρωί και μέχρι το μεσημέρι διευκολύνεται η τακτοποίηση αυτή. Κατά τ' άλλα είναι κάπως πιο εσωστρεφής μέρα, με ανάγκη για εσωτερικό ψάξιμο.

Τοξότης

Κοινωνική κι ανάλαφρη μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και να φέρνει ραντεβού διάφορα, γνωριμίες και συναντήσεις με το σύντροφο, με συνεργάτες ή κάποιους καλούς φίλους. Καλά πάνε τα αισθηματικά μέχρι το μεσημέρι. Το βράδυ προσέξτε τις μικροδιαφωνίες αλλά και την ροπή στις απολαύσεις ή την τεμπελιά.

Αιγόκερως

Κινητικότητα στον εργασιακό τομέα δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί μπορεί να γίνουν επιτυχημένα και σχετικά γρήγορα ορισμένες επαφές και κινήσεις. Μια μέρα παραγωγική, με αρκετές δουλειές, ενώ μπορείτε να τακτοποιήσετε πολλές λεπτομέρειες της καθημερινότητας, να καθαρίσετε κλπ. Εστίαση επίσης στην υγεία και την διατροφή. Τάση για κριτική ωστόσο.

Υδροχόος

Ευχάριστη αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη απ' τους Διδύμους να κάνει το κλίμα επικοινωνιακό  και να δίνει την ευκαιρία για φλερτ, εξόδους και δραστηριότητες που προσφέρουν χαρά. Χόμπι, δημιουργικότητα, παιχνίδι κι ελεύθερος χρόνος. Τα ερωτικά αλλά και κάποια δημιουργικά project κινούνται γρήγορα και θετικά το πρωί.

Ιχθύες

Τον τομέα του σπιτιού κυρίως τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα όπου μπορείτε να φροντίσετε τον χώρο και την οικογένειά σας. Ενασχόληση με ακίνητα, ενώ το πρωί εξελίσσονται γρήγορα ανάλογα ζητήματα. Το βράδυ προσέξτε την τεμπελιά, την κατανάλωση γλυκών ή πολύ φαγητού, αλλά και τις μικροδιαφωνίες με το περιβάλλον σας.

Κριός

Επικοινωνιακή μέρα σήμερα με την  Σελήνη στους Διδύμους, κι έτσι θα έχετε επαφές διάφορες, τηλέφωνα, μηνύματα, συναντήσεις  και αρκετές μετακινήσεις. Δεν αναμένονται ιδιαίτερα απρόοπτα, αντιθέτως, μέχρι το μεσημέρι τα πράγματα φαίνεται να κινούνται σχετικά άνετα και γρήγορα. Είναι επίσης μέρα με μαθήματα, πληροφόρηση, γράψιμο αλλά και με βόλτες.

Ταύρος

Σχετικά ήσυχη μέρα, ενώ η Σελήνη τονίζει τον οικονομικό σας τομέα, ο οποίος δεν πάει άσχημα σήμερα. Έτσι είναι πιθανό να ασχοληθείτε με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οι ρυθμοί έχουν επιβραδύνει λόγω του ανάδρομου Ερμή, ενώ σήμερα μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία, το καλό φαγητό κλπ.

Δίδυμοι

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια, εξωστρεφής κι επικοινωνιακή. Το πρωί οι διάφορες υποθέσεις και σχέδιά σας κινούνται  γρήγορα κι αποτελεσματικά. Το βράδυ, θα πρέπει να προσέξετε τις αντιθέσεις με το σύντροφο ή τους καλούς φίλους. Μπορεί να μην σας ικανοποιήσουν ορισμένα άτομα, αλλά μην ζητάτε από άλλους να πάρετε ικανοποίηση.

Καρκίνος

Λίγο πιο εσωστρεφής μέρα σήμερα, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και δίνει αυξημένη ανάγκη για ησυχία, απομόνωση και περισσότερο ύπνο. Πιθανόν να κλείσετε και κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί, ενώ μέχρι το μεσημέρι ευνοείται κάτι τέτοιο. Η μέρα επίσης ευνοεί την ενασχόληση με την τέχνη και την πνευματικότητα.

Λέων

Μέρα δικτύωσης σήμερα, όπου μπορεί να έχετε συναντήσεις με συλλόγους και να κάνετε ομαδικές δραστηριότητες. Συναντήσεις επίσης με τις παρέες σας, αλλά το βράδυ μπορεί να υπάρξουν μικροαντιθέσεις. Η μέρα ευνοεί την ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Τα σχέδιά σας το πρωί προχωρούν θετικά και σχετικά γρήγορα.

Παρθένος

Έμφαση στα επαγγελματικά δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με επαφές με άτομα εξουσίας, με συζητήσεις και  ιδέες, ενώ το πρωί εξελίσσονται καλά επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα. Το βράδυ προσέξτε τις διαφωνίες με την οικογένεια, με φίλους αλλά και στο περιβάλλον σας γενικά. Σήμερα σας απασχολεί πιο πολύ το πως εμφανίζεστε κοινωνικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being