Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ξεχωριστές ήταν οι μουσικές βραδιές στον κινηματογράφο Δαναός με την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Φοίβο Δεληβοριά

Ξεχωριστές ήταν οι μουσικές βραδιές στον...

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη που εμφανίστηκε με ανανεωμένο look, έλκει την καταγωγή της από την Κ. Αχαία

Το MusicPaper.gr και ο κινηματογράφος Δαναός στην Λ. Κηφισίας και Πανόρμου στην Αθήνα προσκάλεσαν πριν από λίγες μέρες δύο εκλεκτούς κι αγαπημένους καλλιτέχνες να συνδυάσουν τη μαγεία της μουσικής και την ονειρική ατμόσφαιρα της κινηματογραφικής αίθουσας.

Το όλο εγχείρημα απέβη απόλυτα επιτυχημένο. Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η οποία σημειωτέον ότι έλκει την καταγωγή της από την κ. Αχαία, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και το αποτέλεσμα ήταν δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές, από τις ωραιότερες στην ιστορία του κινηματογράφου, που πραγματοποιήθηκαν την 1η και στις 2 Οκτωβρίου 2013.

Ο κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ, μετά από 40 χρόνια κινηματογραφικής παρουσίας με παράλληλες δραστηριότητες (ζωντανές μεταδόσεις όπερας, θεατρικών παραστάσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και απευθείας μετάδοση μεγάλων αθλητικών γεγονότων), που του εξασφάλισαν την αγάπη και την προτίμηση του σινεφίλ, και όχι μόνο, κοινού, τόλμησε κάτι διαφορετικό. Για 1η φορά, η μεγάλη αίθουσα του κινηματογράφου φιλοξένησε δύο μουσικές συναυλίες.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς σε μία κατάμεστη στην κυριολεξία αίθουσα παρουσίασε ένα σινεφίλ πρόγραμμα, προσανατολισμένο στην έμπνευση που δίνει ο κινηματογράφος, ερμηνεύοντας τραγούδια δικά του, που προέκυψαν με αφορμή το σινεμά, μοιάζουν σαν μία κινηματογραφική σεκάνς ή ακόμη και ταινία, αλλά και τραγούδια από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, ντυμένα με την δική του μοναδική πρόζα, γεμάτη εκμυστηρεύσεις, ανέκδοτες προσωπικές ιστορίες ακόμη κι εξομολογήσεις κινηματογραφικών διαστάσεων.

Για πρώτη φορά έπαιξε ζωντανά το καινούριο τραγούδι «Ο Μπάσταρδος Γιος» αλλά κι ακόμη ένα κομμάτι από την προσεχή δισκογραφική του δουλειά που αναμένεται μέσα στη σεζόν.

Στην soldout παράσταση το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου, παραβρέθηκαν άνθρωποι από το χώρο του κινηματογράφου και της μουσικής, ανάμεσα στους οποίους ο σκηνοθέτης Γιώργος Τσεμπερόπουλος στη νέα ταινία του οποίου «Ο Εχθρός μου», ο Φοίβος Δεληβοριάς ερμηνεύει το τραγούδι «Πες μου ποιος είναι ο εχθρός». Σε αυτή την μοναδική εμφάνιση, τον Φοίβο Δεληβοριά συνόδεψε στο πιάνο ο Κωστής Χριστοδούλου, ενώ συμμετείχε και η Σοφία Σαρρή (από τους NightonEarth) με κινηματογραφικές ερμηνείες.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη, με το δικό της χαρακτηριστικό ύφος και με νέο look στην εμφάνιση της, ερμήνευσε δικά της κομμάτια, ανάμεσα στα οποία το καινούριο «Πέντε Βήματα», τα soundtrack από την ταινία Μπραζιλέρο, αλλά και το δημοφιλές «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» από την τηλεοπτική σειρά «το Νησί», και τραγούδια από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο με ξεχωριστές στιγμές «το Χρυσόψαρο» από την ταινία «Το Κοροϊδάκι της Δεσποινίδος» και το «Μοοnriver» από το «BreakfastatTiffany’s».

Η ακουστική παράσταση που έδωσε το βράδυ της Τρίτης, διαφορετική από τις πρόσφατες εμφανίσεις της, ανέδειξε την ρομαντική και κινηματογραφική αισθητική στην ερμηνεία της και μάγεψε το κοινό. Σε αυτή την διαδρομή τη συνόδεψαν οι εξαιρετικοί μουσικοί Παναγιώτης Τσεβάς στο ακορντεόν και Άκης Κατσουπάκης στο πιάνο. Το MusicPaper.gr και ο κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ ευχαριστούν πολύ τους θεατές που παραβρέθηκαν και τις δύο βραδιές.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View