Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Τοπικές βροχές στα δυτικά

Τοπικές βροχές στα δυτικά

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια αναμένονται την Τετάρτη, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων στα βορειοδυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στην ανατολική και νότια Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νότιους-νοτιοανατολικούς μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ και στο βόρειο Ιόνιο 6-7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές. Τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νότιους-νοτιοανατολικούς μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, που στα βόρεια θα είναι πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση και στα νότια βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός