Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αγώνες Λίγκας Αλεξίπτωτου Πλαγιάς και ποδηλάτου Downhill πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο στα Καλάβρυτα

Αγώνες Λίγκας Αλεξίπτωτου Πλαγιάς και πο...

Τις απονομές των επάθλων έκανε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γ. Λαζουράς

Δυο σημαντικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν, με ιδιαίτερη επιτυχία, το μήνα Σεπτέμβριο, στα γραφικά Καλάβρυτα, κλείνοντας, έτσι, τις αθλητικές εκδηλώσεις για το 2013.

Ο Πανελλήνιος Αγώνας «Λίγκας Αλεξίπτωτο Πλαγιάς», που συνδιοργάνωσε η Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας και το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων, διεξήχθη στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου.

Οι εξήντα πέντε συμμετέχοντες, αθλητές από όλη της Ελλάδα, απογειώθηκαν, από τις πίστες απογείωσης του όρους «Βελιάς», στα 1500 μέτρα πάνω από τα Καλάβρυτα και πραγματοποίησαν αγωνιστικές πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, στην ευρύτερη περιοχή Καλαβρύτων.

Οι συμμετέχοντες, έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την οργάνωση και δήλωσαν την πρόθεσή τους, το 7ήμερο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα «Αλεξιπτώτου Πλαγιάς», της επόμενης χρονιάς, να διεξαχθεί και πάλι, στα Καλάβρυτα.

Ο δεύτερος αγώνας, που διοργανώθηκε από το Δήμο Καλαβρύτων και το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, διεξήχθη στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τον 6ο γύρο του Πανελλήνιου Κυπέλλου κατάβασης και 2ο Αγώνα downhill, που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην, κατάλληλα διαμορφωμένη, πίστα, που βρίσκεται στην περιοχή του «Κάστρου» Καλαβρύτων.

Μια  διαδρομή, συνολικού μήκους 4 χλμ, με κλίσεις, πολλά μεγάλα άλματα, drops, step down, υψηλές ταχύτητες και άγριο πεταλάρισμα έκαναν οι 85, συμμετέχοντες, riders, με πάνω από 300 θεατές να παρακολουθούν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το Δημοτικό Στάδιο ευχαριστεί τους δημοτικούς υπαλλήλους, το Φορέα Διαχείρισης Χελμού – Βουραϊκού, το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πάτρας, καθώς και το Γενικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων για τη πολύτιμη βοήθειά τους.

Την απονομή στους αγώνες έκανε ο Δήμαρχος των Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View