Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με στόχο το διπλό ο Ολυμπιακός στην Άντερλεχτ

Με στόχο το διπλό ο Ολυμπιακός στην Άντερλεχτ

Όλο το σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ

Με τις αναμετρήσεις στους ομίλους 1-4 συνεχίζεται απόψε η 2η αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ και το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στις Βρυξέλλες, όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από την Άντερλεχτ.

Η πειραϊκή ομάδα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα της, προκειμένου να «ρεφάρει» τη, φυσιολογική πάντως, απώλεια στην έδρα της απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ δείχνουν σε καλή κατάσταση, βάθος στο ρόστερ υπάρχει, ο Ισπανός τεχνικός εφαρμόζει ροτέισον που σημαίνει ότι η ομάδα του αναμένεται να έχει φρεσκάδα απόψε, οπότε τα υπόλοιπα εναπόκεινται στη διάθεση των παικτών του.

Το έργο του Ολυμπιακού, πάντως, μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού και οι Βέλγοι έχουν στόχο τη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τριάδα, προκειμένου να συνεχίσουν στην Ευρώπη και μετά την ολοκλήρωση του ομίλου.

Την ίδια ώρα η Παρί Σεν Ζερμέν θα φιλοξενεί την Μπενφίκα και μια νίκη των Παριζιάνων επί των Λουζιτανών θα ικανοποιούσε τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς η πορτογαλική ομάδα είναι η βασική ανταγωνίστριά τους.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αγώνες Λεβερκούζεν-Σοσιεδάδ, Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους-Γαλατασαράι και Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν.

Το πρόγραμμα:

1ος όμιλος: Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερ Λεβερκούζεν-Ρεάλ Σοσιεδάδ

2ος όμιλος: Γιουβέντους-Γαλατασαράι, Ρεάλ Μαδρίτης-Κοπεγχάγη

3ος όμιλος: Παρί Σεν Ζερμέν-Μπενφίκα, Αντερλεχτ-Ολυμπιακός

4ος όμιλος: Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βικτόρια Πλζεν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports