Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κωστόπουλος: "Στόχος μόνο η άνοδος"

Κωστόπουλος: "Στόχος μόνο η άνοδος"

Για την Παναχαϊκή δεν υπάρχει άλλος στόχος

Ο Γιάννης Κωστόπουλος της Παναχαϊκής εξέφρασε βέβαια την εκτίμησή του ότι η ομάδα ακόμα χρειάζεται χρόνο. «Για την Παναχαϊκή δεν μπορεί να υπάρχει τίποτα άλλο πλην της επιστροφής της στα μεγάλα σαλόνια.

Tην άνοδο θέλουμε όλοι. Είναι προφανές, αλλά ακόμα νωρίς για να πούμε κάτι συγκεκριμένο, αφού έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και ακόμη το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει.

Πάντως να είναι όλοι σίγουροι ότι σιγά - σιγά θα βρεθεί η χημεία της ομάδας και θα παίξει καλό ποδόσφαιρο μια και τέτοιες προϋποθέσεις υπάρχουν. Είμαστε 16 νέα πρόσωπα και είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να δεθούμε και προς τον τομνές αυτό γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από το προπονητικό τημ και εμας».

Όσο για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με τον Αστέρα Μαγούλας υποστήριξε:«Θα είναι ένα άλλο παιχνίδι σε σχέση με αυτό του κυπέλλου στο Βόλο και σαφώς θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας.

Ξέρουμε ότι οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% προκειμένου να πάρουμε τη νίκη και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας που τους περιμένουμε από το ξεκίνημα κοντά μας και που είναι αναγκαίοι για τους υψηλούς στόχους που θέλουμε να πετύχουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports