Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 16 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 16 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Λόγω της απρόβλεπτης όψης Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανό τις τελευταίες μέρες να προκύπτουν έκτακτα έξοδα ή απρόοπτα οικονομικά θέματα. Η όψη αυτή έχει σα σκοπό να σάς κρατήσει σε εγρήγορση και να λειτουργήσετε πιο επινοητικά. Προσέξτε επίσης σήμερα τις εντάσεις στο χώρο εργασίας αλλά και τη δυσκολία στον ύπνο.

Ζυγός

Καθώς ο  επικοινωνιακός Ερμής διατρέχει το ζώδιό σας, κορυφώνει σήμερα μια δύσκολη αντίθεση με τον “ηλεκτρικό” Ουρανό, γι' αυτό είναι λογικό κι εσείς να νιώθετε νευρικοί και “ηλεκτρισμένοι”. Ταράζει το νευρικό σύστημα αλλά δίνει και πολλές ιδέες. Ψυχρά ή απότομα λόγια στις σχέσεις. Επικοινωνιακά “βραχυκυκλώματα”. Προσοχή σε εντάσεις με φίλους και στα ερωτικά.

Σκορπιός

Σήμερα προσέξτε τον εκνευρισμό και τον εγωισμό σας, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο. Επίσης κορυφώνεται η αντίθεση Ερμή-Ουρανού, η οποία τις τελευταίες μέρες μπορεί να ταλαιπωρεί λίγο τον ύπνο σας, ενώ φέρνει και κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα και στο χώρο δουλειάς, ίσως βλάβες σε συσκευές ή ξαφνικές αλλαγές σε συναντήσεις, κλπ.

Τοξότης

Φροντίστε να μην χαλάσετε τη διάθεσή σας σήμερα με ανούσια πράγματα και εγωισμούς, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Άρη προκαλεί εκνευρισμό. Προσοχή σε διαφωνίες κι ανταγωνισμούς με συγγενείς. Επίσης σήμερα κορυφώνεται η αντίθεση Ερμή-Ουρανού, η οποία τις τελευταίες μέρες αλλάζει ξαφνικά ορισμένα σας σχέδια, ενώ σε φιλικές κι ερωτικές σχέσεις λέγονται λόγια που ξαφνιάζουν.

Αιγόκερως

Τις τελευταίες μέρες το νευρικό σας σύστημα είναι πιο ευαίσθητο και σε υπερδιέγερση, λόγω της αντίθεσης Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Προκαλεί κι ένα επικοινωνιακό αλαλούμ, με πιθανές ακόμα και βλάβες. Πολλές σκέψεις αλλά και συνειδητοποιήσεις. Επίσης σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις ταλαιπωρίες, τις βιασύνες αλλά και τους ανταγωνισμούς γύρω απ' τα οικονομικά.

Υδροχόος

Η Σελήνη απ' το ζώδιό σας σήμερα σχηματίζει αντίθεση με τον πύρινο Άρη, γι' αυτό θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις, τις διαφωνίες, τις βιασύνες, τον εγωισμό και τα ατυχήματα. Είναι μέρα δράσης ωστόσο. Επίσης κορυφώνεται και η αντίθεση Ερμή-Ουρανού, η οποία ήδη τις τελευταίες μέρες φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, βλάβες, αλλά και ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού.

Ιχθύες

Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι η εριστικότητα στο χώρο δουλειάς και στην καθημερινότητα γενικά, με την αντίθεση Σελήνης-Άρη να πυροδοτεί εντάσεις και διαφωνίες. Δυσκολία και στον ύπνο, ή μπορεί να μην βρίσκετε λίγη ησυχία. Ταυτόχρονα κορυφώνεται και η αντίθεση Ερμή-Ουρανού, η οποία ήδη τις τελευταίες μέρες φέρνει έκτακτα έξοδα και οικονομικές ανατροπές.

Κριός

Μια αρκετά νευρική μέρα με γρήγορους ρυθμούς, καθώς κορυφώνεται η αντίθεση Ερμή-Ουρανού που προκαλεί αεικινησία, πολλές σκέψεις αλλά και ευφυείς ιδέες ή συνειδητοποιήσεις. Προκαλεί όμως και επικοινωνιακά “βραχυκυκλώματα”, βλάβες σε συσκευές, προβλήματα δικτύωσης και ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού. Επίσης προσέξτε τις εντάσεις σε φιλικές κι ερωτικές σχέσεις.

Ταύρος

Ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί να έχετε μια δυσκολία στον ύπνο, λόγω της νευρικής αντίθεσης Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Επίσης φέρνει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο δουλειάς. Σήμερα όμως κάνει και η Σελήνη αντίθεση με τον πύρινο Άρη, γι' αυτό το κλίμα είναι επιπροσθέτως εύφλεκτο, σε μια μέρα με ένταση αλλά και με δράση. Προσοχή στον εγωισμό.

Δίδυμοι

Δυο δύσκολες όψεις σήμερα είναι πιθανό να προκαλέσουν επικοινωνιακά προβλήματα κι εκνευρισμό, γι' αυτό ας έχετε υπομονή. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα αλλά ήδη λειτουργεί τις τελευταίες μέρες, φέρνει ξαφνικές αλλαγές σε σχέδια αλλά και απότομα λόγια στα ερωτικά και στις φιλίες. Προσέξτε επίσης τώρα τις εντάσεις με συγγενείς και συναδέλφους.

Καρκίνος

Ταράζει λίγο το νευρικό σας σύστημα η αντίθεση Ερμή-Ουρανού, γι' αυτό μην απορείτε αν νιώθετε σα να έχετε μπει στην πρίζα, κυρίως νοητικά. Κορυφώνεται σήμερα αυτή η όψη, η οποία προκαλεί πολλές σκέψεις, ενώ φέρνει απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά αλλά και σε θέματα σπιτιού κι οικογένειας. Επίσης προσοχή σε οικονομικά άγχη και ταλαιπωρίες.

Λέων

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη βγάζει τον εγωιστή αλλά και ανυπόμονο εαυτό σας στην επιφάνεια σήμερα, όμως προσέξτε μην φανείτε απότομοι αλλά και μην προκαλέσετε ατυχήματα κι εντάσεις. Σήμερα επίσης κορυφώνεται η αντίθεση Ερμή-Ουρανού, η οποία ήδη τις τελευταίες μέρες προκαλεί επικοινωνιακά προβλήματα και ξαφνικές αλλαγές σε συναντήσεις ή σε μαθήματα και νομικά θέματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being