Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έπαθε σοκ: Πούλαγε το σπίτι τους και ο σύζυγος το έμαθε από τα πωλητήρια!

Πάτρα: Έπαθε σοκ: Πούλαγε το σπίτι τους ...

Χαμός απο το οικογενειακό επεισόδιο

 

Παντρεμένη γυναίκα έβαλε πωλητήριο του σπιτιού της όπου έμενε με τον άντρα της , χωρίς να το ξέρει ο ίδιος .Το θέμα έφτασε στο σύζυγο , όταν οικογενειακός του φίλος τον ρώτησε άν πουλάει το σπίτι του στην συγκεκριμένη οδό . Βέβαια του εξήγησε πως το όνομα που θα τηλεφωνούσε κάποιος δεν ήταν της γυναίκας του .
Όπως αναφέρει το flashstars.gr τελικά μετά απο πολλές ερωτήσεις , ο άναυδος άντρας ρώτησε που είδε την αγγελία .Κατευθείαν πήγαν στο σημείο για να κρατήσουν το νούμερο τηλεφώνου . Το θέμα όμως η κυρία το είχε μελετήσει πολύ καλά και ο λόγος ήταν πως το ενοικιαστήριο το είχε βάλει στην άλλη πλευρά της Πάτρας . Ενώ το σπίτι ήταν στο Μπεγουλάκι , το ενοικιαστήριο ήταν στην Αγίας Σοφίας .Τελικά πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν περισσότερες πληροφορίες για το διαμέρισμα και έδωσαν ραντεβού όπου έγινε το έλα να δείς

 

Παντρεμένη γυναίκα έβαλε πωλητήριο του σπιτιού της όπου έμενε με τον άντρα της , χωρίς να το ξέρει ο ίδιος . Το θέμα έφθασε στο σύζυγο, όταν οικογενειακός του φίλος τον ρώτησε αν πουλάει το σπίτι του στη συγκεκριμένη οδό. Βέβαια του εξήγησε πως το όνομα που θα τηλεφωνούσε κάποιος ενδιαφερόμενος δεν ήταν της γυναίκας του.

Όπως αναφέρει το flashstars.gr τελικά μετά από πολλές ερωτήσεις, ο άναυδος άνδρας ρώτησε που είδε την αγγελία.

Κατευθείαν πήγαν στο σημείο για να διασταυρώσουν το νούμερο του τηλεφώνου.

Η σύζυγος φρόντισε κατά τα φαινόμενα να μελετήσει καλά τις κινήσεις της, αφού το ενοικιαστήριο είχε αναρτηθεί στην Αγίας Σοφίας ενώ το σπίτι ήταν στο Μπεγουλάκι.

Τελικά πήραν τηλέφωνο να ρωτήσουν περισσότερες πληροφορίες για το διαμέρισμα και έδωσαν ραντεβού όπου έγινε το έλα να δείς...

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις